Τα άστρα για τα ζώδια με τα τετράγωνα Ερμή-Πλούτωνα και Αφροδίτης-Ποσειδώνα!

Με δύο δύσκολα τετράγωνα και μια δυναμική αντίθεση έρχεται το διάστημα 7 ως 10 Μαΐου 2018, όψεις που σίγουρα δεν βοηθούν την ομαλή ροή της καθημερινότητας μας αλλά ούτε τις επαφές με τους γύρω μας καθώς το μεν πρώτο πραγματοποιείται μεταξύ του Ερμή και του Πλούτωνα και επηρεάζει τον τρόπο σκέψης και επικοινωνίας μας και το άλλο μεταξύ της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα που περιπλέκει τις προσωπικές μας σχέσεις ενώ εύκολα μπορεί να μεταμορφώσει τους πιο ευαίσθητους από εμάς σε υποχείρια..Η αντίθεση πάλι Ήλιου-Δία μπορεί να προσφέρει πολλά σε εκείνους που είναι δυνατοί και έτοιμοι να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν!

Το δύσκολο τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα

Την Δευτέρα 7/5 ο Ερμής τετραγωνίζει τον Πλούτωνα και ένα από τα “συμπτώματα” που δημιουργεί αυτή η όψη είναι οι εμμονές! Είναι πολύ εύκολο τις ημέρες αυτές για όλα τα ζώδια να “κολλήσουμε” σε κάποια πράγματα ή ιδέες και είτε να προσπαθήσουμε να τις επιβάλλουμε εμείς, είτε να προσπαθήσουν οι άλλοι να μας επιβληθούν με κάποιο τρόπο. Αυτό οφείλεται σε εγωιστικές συμπεριφορές, που ενδέχεται να χαλάσουν το συνηθισμένο τοπίο της καθημερινότητας και των σχέσεων μας! Για να διατηρηθούν οι ισορροπίες χρειάζεται μεγάλη ψυχραιμία και ευελιξία, αφού είναι εξαιρετικά πιθανό οι καταστάσεις να ξεφύγουν. Επίσης, τις ημέρες αυτές καλό είναι να δείξουμε ιδιαίτερη προσοχή και στον ηλεκτρονικό εξοπλισμό μας. Κυρίως όσοι δουλεύετε με υπολογιστές, φροντίστε να αποθηκεύετε καλά τη δουλειά σας, γιατί κάτω από την επιρροή της όψης αυτής είναι πολύ εύκολο να… κάνει φτερά!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα;

Για τα Παρορμητικά ζώδιαΚριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως),, ειδικότερα για όσους ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο ή έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, οι ημέρες που διανύουμε απαιτούν την αμέριστη προσοχή και τη ψυχραιμία μας.
Νέες χαμηλές χρεώσεις για να έχεις με κάθε λεπτομέρεια την απάντηση σε ότι σε απασχολεί! Κάλεσε τώρα στο 875 875 8801 με χρέωση 0,75/1′!

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με Ποσειδώνα

Την Τετάρτη 6/5 πραγματοποιείται το τετράγωνο μεταξύ της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα. Το ερώτημα που προκύπτει για τα ζώδια είναι: Πόσο αντικειμενικοί είμαστε; Κυρίως σε ότι σχετίζεται με την ερωτική μας ζωή, με τον σύντροφό μας, τις ελπίδες που τρέφουμε ή την εικόνα που έχουμε για κάποιο πρόσωπο. Οι αυταπάτες έχουν την τιμητική τους και τα συναισθήματα και οι προσδοκίες παίρνουν φωτιά και εύκολα μπορούν να μας παρασύρουν.Πιθανώς να παραπλανηθούμε, να μεγαλοποιήσουμε τις καταστάσεις και να έχουμε τελείως λανθασμένη εικόνα για τα πράγματα.
Ιδιαίτερη προσοχή στις νέες γνωριμίες! Χρειάζεται χρόνος πριν προβούμε σε …συναισθηματικές επενδύσεις, αφού εύκολα μπορούμε να απογοητευτούμε.
Βεβαίως η “δράση” αυτών των δύο πλανητών δεν σταματά εδώ, μια και το κλίμα που επικρατεί είναι απαισιόδοξο και μαζί του φέρνει ένα σωρό αρνητικές σκέψεις.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα;

Όσοι ανήκετε στα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμοι, Τοξότης, Παρθένοι, Ιχθύες) του δευτέρου δεκαημέρου ή έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, να είστε πολύ επιφυλακτικοί σε ότι εμφανίζεται μπροστά σας και κυρίως σε ότι αφορά την προσωπική – αισθηματική σας ζωή, γιατί συχνά τα πράγματα δεν είναι καθόλου όπως φαίνονται. Δώστε χρόνο σε κάθε πρόβλημα ή κάθε περίσταση και αποφύγετε να εμπιστευτείτε πρόσωπα για τις προθέσεις των οποίων δεν είστε σίγουροι.

Το όλο κλίμα πυροδοτεί η αντίθεση Ήλιου-Δία την Τετάρτη, που δίνει μια επιπρόσθετη ώθηση σε κάθε μορφής υπερβολή. Κατά συνέπεια, είναι αναμενόμενο για όλα τα ζώδια να δώσουμε σε όλα όσα μας απασχολούν μεγαλύτερες διαστάσεις από αυτές που πραγματικά έχουν.

Ίσως επίσης νιώσουμε την ανάγκη για κάθε είδους κατανάλωση και είναι πιθανό να προβούμε σε έξοδα που δεν είχαμε προϋπολογίσει, γι’ αυτό να σκεπτόμαστε διπλά και τριπλά πριν καταλήξουμε στην οποιαδήποτε αγοραστική κίνηση.
Όμως, παράλληλα, δεν αποκλείεται να προκύψουν και κάποια ανοίγματα ή ευκαιρίες, ίσως και από το παρελθόν, που τώρα θα μπορούσαν να επανεξεταστούν.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την αντίθεση Ήλιου-Δία;

Τα σταθερά ζώδια(Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι),ιδίως εσείς του τρίτου δεκαήμερου, ή όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, είστε αυτοί που τώρα μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που εμφανίζονται και να ωφεληθούν. Ωστόσο, χρειάζεται διεξοδική εξέταση σε ότι εμφανίζεται και, κυρίως, όχι βιαστικές ή παρορμητικές κινήσεις.

 

Πηγή: Astrologos.gr