Ευνοϊκή η Τρίτη για όλα τα ζώδια!

Όμορφη κι ανάλαφρη θα είναι η Τρίτη, γεμάτη χαρά, κέφι, αισιοδοξία και τάση για τεμπελιό και καλοπέραση. Θα είμαστε αρκετά ξεσηκωμένοι και το μυαλό μας θα τρέχει σε ένα σωρό διασκεδαστικά πράγματα, παρά σε δουλειές κι υποχρεώσεις. Δεν αποκλείεται να το παρακάνουμε με τα φαγητό, τις λιχουδιές, ακόμα και αγορές ή άλλου είδους σπατάλες, ενώ θα αποβάλλουμε κάθε άγχος και θα ξεχάσουμε, έστω και προσωρινά, κάθε μιζέρια και πρόβλημα. Η τύχη θα είναι γενναιόδωρη μαζί μας, δίνοντάς μας ευκαιρίες και στέφοντας με επιτυχίες νέες προσπάθειες και συνεργασίες, επαγγελματικά εγχειρήματα, ανοίγματα, αλλά και κέρδη. Επειδή όμως θα υπάρχει και μια χαλάρωση στους κανόνες και τα όρια, όπως, επίσης, επιπολαιότητα και ανευθυνότητα, καλό θα ήταν να είμαστε πιο προσεκτικοί, να μην εκτεθούμε ανεπανόρθωτα, αν δεν υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις ή προσόντα ή να βασιστούμε σε υποσχέσεις και ταξίματα χωρίς αντίκρισμα. Αυτό ισχύει και στα ερωτικά μας, αν και δείχνει να έχουν εύνοια περισσότερο οι ελεύθεροι με γνωριμίες αρκετές και καλές. Όσοι είναι δεσμευμένοι όμως ίσως δελεαστούν από τους πειρασμούς που μπορεί να τους περιβάλλουν και να βάλουν σε περιπέτειες τη σχέση τους.

 

1Κριός (21/3 – 20/4)

Θα έχετε αρκετή αυτοπεποίθηση και σιγουριά ενώ η τάση σας να διεκδικείτε και να ρισκάρετε, προκειμένου να αποκτήσετε όλα όσα θέλετε, σε συνδυασμό με την τύχη που είναι στο πλευρό σας σε αυτή τη φάση μπορεί να σας φέρει στο κατώφλι μιας επιτυχίας, οικονομικής ή ερωτικής. Κι επειδή έχετε αβάντες, θα είναι κρίμα, από τεμπελιά ή επιπολαιότητα να μην το προσπαθήσετε λίγο περισσότερο και να αφήσετε να σας ξεγλιστρήσουν ευκαιρίες μέσα από τα χέρια. Οι επιλογές σας πάντως θα αυξηθούν και το σεξουαλικό παιχνίδι θα αποκτήσει μεγάλο ενδιαφέρον.

 

2Ταύρος (21/4 – 20/5)

Θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες για να πετύχετε ένα στόχο σας και είναι από τις λίγες φορές που πρέπει να αντιδράσετε άμεσα και να τις πάρετε, καθώς έχετε την τύχη με το μέρος σας. Οι επαγγελματικές σας προοπτικές επίσης είναι πολλές και υποσχόμενες ενώ μια συνεργασία μπορεί να σας απογειώσει και σε κέρδη αρκεί να βιαστείτε να την κλείσετε και να μην μείνετε στα λόγια. Ερωτικά σαρώνετε και κανείς δε μπορεί να ανακόψει την ανοδική σας πορεία. Αν ωστόσο έχετε σχέση το φλερτ που θα σας γίνει και κυρίως η ανταπόκρισή σας θα σας βάλει σε μπελάδες οπότε έχετε το νου σας.

3Δίδυμοι (21/5 – 21/6)

Ευνοείστε αρκετά στα εργασιακά σας, ενώ αν αποφασίσετε να επικοινωνήσετε κάποια θέματά σας και να τα συζητήσετε με τους κατάλληλους ανθρώπους αντί να τα κρατάτε μέσα σας όχι μόνο θα είναι πρόθυμοι να σας ακούσουν αλλά θα σας προσφέρουν και μεγάλη στήριξη. Από την άλλη, επειδή θα έχετε την τάση, προσέξτε τις διατροφικές καταχρήσεις. Ερωτικά το φλερτ καλά κρατεί, ακόμα και μέσα στο χώρο της δουλειάς σας και τα υπονοούμενα θα δίνουν και θα παίρνουν. Διασκεδάστε το, αλλά μην περιμένετε πολλά να γίνουν.

4Καρκίνος (22/6 – 22/7)

Ίσως σας χαλάσει το ότι είναι καθημερινή και δεν έχετε τα χρονικά περιθώρια ή τη διαθέσιμη παρέα για να βγείτε και να διασκεδάσετε μέχρι πρωίας, οπότε θα πρέπει να αρκεστείτε σε μια χαλαρή έξοδο. Ακόμα κι έτσι όμως, αν είστε μόνοι, θα έχετε τα τυχερά σας, καθώς όχι μόνο θα τραβήξετε την προσοχή, αλλά θα σας γίνουν και προτάσεις. Αν δεν παρασυρθείτε και βιαστείτε να πείτε το «ναι», αλλά κάνετε το παιχνίδι σας, μπορεί η συνέχεια να είναι πολύ καλύτερη. Επαγγελματικά, κάποιες προοπτικές δείχνουν πολύ καλές για να είναι αληθινές, αλλά δε σας εμποδίζει κάτι να τις τεστάρετε.

5Λέων (23/7 – 23/8)

«Έξω ντέρτια και καημοί» φωνάζει η μέρα και καλό θα ήταν να την ακούσετε και να συνταχτείτε με τους ρυθμούς της. Με το κέφι και το μπρίο σας άλλωστε θα κάνετε πάταγο και αρκετά πρόσωπα θα σας προσεγγίσουν τόσο για επαγγελματικούς, όσο και για ερωτικούς λόγους. Αν μάλιστα δεν αρκεστείτε σε υποσχέσεις και περάσετε κατευθείαν στο «ψητό», η επιτυχία είναι αναμφισβήτητη. Οπότε καλό θα ήταν να μη μείνετε στο σπίτι και να κυκλοφορήσετε. Από την άλλη ένα περιουσιακό σας θέμα μπορεί να έχει θετική εξέλιξη, ενώ πιθανόν να ξοδέψετε πολλά για να αλλάξετε ή να ομορφύνετε ένα χώρο σας.

6Παρθένος (24/8 – 22/9)

Πλατύ χαμόγελο θα στολίζει το πρόσωπό σας και τα μάτια σας θα λάμπουν, ενδεχομένως γιατί οι ειδήσεις που θα λάβετε θα είναι θετικές, ενώ φαίνεται να κερδίζετε τις θετικές εντυπώσεις όπου κι αν βρεθείτε, ιδιαίτερα δε κάποιων σημαντικών ανθρώπων που έχουν τα μέσα και θα προθυμοποιηθούν να σας βοηθήσουν επαγγελματικά ή ακαδημαϊκά, αν σπουδάζετε. Ωστόσο κρατήστε και μια επιφύλαξη γιατί από τα λόγια μέχρι τις πράξεις υπάρχει απόσταση. Ερωτικά ίσως ξεκινήσετε μια επικοινωνία μετά από ένα επίμονο φλερτ αλλά το πώς θα εξελιχθεί θα εξαρτηθεί από το πόσα κοινά θα έχετε.

7Ζυγός (23/9 – 22/10)

Ένα διάλειμμα χαράς και κεφιού το χρειαζόσασταν, για να ξεχάσετε ζητήματα που σας ταλαιπωρούν καιρό και ενδεχομένως να είναι τέτοια η ανάγκη σας να περάσετε όμορφα, χωρίς να σκέφτεστε απολύτως τίποτα που να ξεχάσετε ευθύνες και υποχρεώσεις. Ερωτικά πάντως αντίπαλο δε θα έχετε αφού με τη γοητεία και το άνετο στιλ σας μπορείτε να κερδίσετε όποιο πρόσωπο θελήσετε και θα έχετε αρκετές επιλογές. Το θέμα είναι να κάνετε την πλέον κατάλληλη που θα καλύπτει πολλές βασικές σας ανάγκες. Οικονομικά αναμείνατε μια επιτυχία από συμφωνία ή κάποιο μη αναμενόμενο κέρδος, μη βιαστείτε όμως να το σπαταλήσετε, αλλά να το αξιοποιήσετε.

8Σκορπιός (23/ 10 – 22/11)

Θα είστε αρκετά κοινωνικοί και με καλή διάθεση και γιατί όχι, αφού βλέπετε το ενδιαφέρον προς το πρόσωπό σας να αυξάνεται, τα θέματά σας να λύνονται και οι στόχοι σας να κατακτώνται ο ένας μετά τον άλλον. Μάλιστα θα σας δοθεί η δυνατότητα να έρθετε σε επαφή με κάποια ισχυρά πρόσωπα που θα σας βοηθήσουν επαγγελματικά, ακόμα και να κάνετε μια συνεργασία με μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης, αρκεί να θέσετε τους όρους σας. Αν είστε μόνοι σας νοιάζει μόνο πώς θα περάσετε καλά, θα χαρείτε το φλερτ και το παιχνίδι. Αν είστε σε σχέση όμως ίσως η χαλαρή στάση του ανθρώπου σας να σας γεμίσει αμφιβολίες…

9Τοξότης (23/11 – 21/12)

Έχετε μια ψυχολογική ανάταση, σχεδόν δε σας χωρά ο τόπος και σίγουρα η όρεξή σας για δουλειά, υποχρεώσεις και γενικά οτιδήποτε σχετίζεται με την καθημερινότητα και τα θέματά της είναι μειωμένη. Θέλετε να ξεχάσετε τα πάντα, να αποδράσετε απ’ αυτά που σας περιορίζουν, να ζήσετε μια όμορφη ζωή, μακριά από προβλήματα και άγχη. Πάντως στον εργασιακό σας τομέα επιφυλάσσονται ευχάριστες εκπλήξεις και ενδεχομένως να έχετε μια πρόταση που υπόσχεται ευκαιρίες και κέρδη. Ερωτικά, το μάτι σας παίζει επικίνδυνα κι ίσως υποκύψετε σε ένα πειρασμό χωρίς να το σκεφτείτε, με πιθανότητα όμως το άλλο πρόσωπο να είναι δεσμευμένο.

10Αιγώκερος (22/12 – 19/1)

Παρότι δεν πιστεύετε πολύ στην τύχη, αλλά στην σκληρή δουλειά και τη συνεχή προσπάθεια, θα διαπιστώσετε ότι αν βάλει κι αυτή το χεράκι της, όλα θα γίνουν πιο εύκολα στη ζωή σας και οι στόχοι σας θα πραγματοποιηθούν πιο γρήγορα. Ίσως μάλιστα να έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε έναν ισχυρό άνθρωπο, που κερδίζοντάς τον με τον χαρακτήρα σας θα σας προτείνει να σας προωθήσει ή να στηρίξει μια προσπάθειά σας. Οπότε κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο και διευρύνετε τον κύκλο σας. Ερωτικά είστε πιο εξωστρεφείς, ευδιάθετοι και δεν πολυσκέφτεστε το μέλλον αλλά το παρόν, οπότε πολλά και όμορφα μπορούν να συμβούν.

11Υδροχόος (20/1 – 19/2)

Έχετε την ευκαιρία να δείξετε πόσο ταλαντούχοι και ικανοί είστε, αν δε σας πιάσει η συνηθισμένη αντιδραστικότητα και αδιαφορία για τα υλικά αγαθά και αξιώματα. Τώρα που η τύχη είναι με το μέρος σας εκμεταλλευτείτε την για να πετύχετε όσα έχετε στο νου σας και μην της γυρίζετε την πλάτη. Από την άλλη, θα σας δοθεί η δυνατότητα να καλύψετε αρκετές ανάγκες του σπιτιού σας, ενδεχομένως να κάνετε μια αγορά που σκεφτόσασταν καιρό και κυρίως να βελτιώσετε τη διαβίωσή σας. Ερωτικά θα έχετε τις κατακτήσεις σας και μάλιστα ίσως κερδίσετε το ενδιαφέρον ενός διακεκριμένου προσώπου, αλλά για δέσμευση ούτε λόγος.

12Ιχθείς (20/2 – 20/3)

Η αντίδρασή σας στο χαλαρό και εύθυμο κλίμα που επικρατεί θα είναι υγιής και μάλιστα θα προσαρμοστείτε πολύ γρήγορα και δε θα θέλετε να ασχοληθείτε με οτιδήποτε υποτονικό, μίζερο ή αγχωτικό. Η μέρα υπόσχεται ευχάριστες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα, ειδήσεις που θα σας αναπτερώσουν το ηθικό, βόλτες και επαφές που θα σας γεμίσουν θετική ενέργεια. Επαγγελματικά είστε ανοιχτοί σε προτάσεις, όμως ξέρετε ότι στο τέλος θα λειτουργήσετε αυθόρμητα και θα επιλέξετε διαισθητικά. Ερωτικά, δε φταίτε εσείς που ελκύετε, τώρα αν το άλλο πρόσωπο είναι ελεύθερο ή όχι δεν το γνωρίζετε αλλά αν σας αρέσει, θα ανταποκριθείτε.

Πηγή: Astrologos.gr