Ενημερωτική συνάντηση για τα προγράμματα των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων PASCAL English School. 

Τη Δευτέρα 30 Απριλίου 2018, ο κ. Κρις Μιχαήλ, Πρόεδρος του Cyprus China Economic & Cultural Promotion Association, μαζί με διάφορους κινεζικούς συνδέσμους, διοργάνωσαν ενημερωτική συνάντηση για τα προγράμματα των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων PASCAL English School. 

Ο Director του PASCAL English School, Δρ. Αλέξης Ανδρέου, καλωσόρισε τους Κινέζους προσκεκλημένους, ενώ η Principal, κ. Αριάνα Μιλουτίνοβιτς παρουσίασε τα προγράμματα και τις δυνατότητες πρωινής φοίτησης και οικοτροφείου, καθώς και τα θερινά προγράμματα εκμάθησης της αγγλικής γλώσσας.

Τα μέλη της κινεζικής κοινότητας της Κύπρου ενημερώθηκαν για τη μοναδικότητα των ακαδημαϊκών προγραμμάτων των Σχολών PASCAL Λευκωσίας, Λεμεσού και Λάρνακας, οι οποίες προσφέρουν ένα ασφαλές, ευχάριστο και πρόσφορο για μάθηση περιβάλλον, ενώ παρέχουν στους μαθητές τη δυνατότητα πρωινής μόνο φοίτησης ή και ως οικότροφοι, από την τάξη της Προδημοτικής με συνέχεια ως την εισδοχή τους στο πανεπιστήμιο.

Την παρουσίαση παρακολούθησαν επίσης πλήθος μελών ξένων διπλωματικών αποστολών και πρακτόρων.  Ανάμεσα στους εκλεκτούς προσκεκλημένους παρέστησαν ο πρέσβης της Σερβίας, ο Εμπορικός Ακόλουθος της Πρεσβείας της Ινδίας, καθώς και ο Εμπορικός και Οικονομικός Σύμβουλος της Πρεσβείας της Βουλγαρίας.