Σήμερα Πέμπτη μην επιτρέψετε στο άγχος να σας επηρεάσει αρνητικά!

Μέχρι το απογευματάκι της Πέμπτης θα νιώθουμε χαλαροί, ήρεμοι, σαν να βρισκόμαστε σε ένα σύννεφο. Όλα μπορεί να τα βλέπουμε πιο όμορφα ή θολά ή να μην επιτρέπουμε στο άγχος και την ένταση της καθημερινότητας να μας επηρεάσουν αρνητικά, να είμαστε στον κόσμο μας και να μην έχουμε διάθεση να εμπλακούμε σε αντιπαραθέσεις ή να ασχοληθούμε με πρακτικά θέματα και δουλειές. Σιγά-σιγά όμως, θα γινόμαστε πιο ανήσυχοι, η αδρεναλίνη θα αρχίσει να ανεβαίνει και θα πάρουμε τα πάνω μας. Θα δραστηριοποιηθούμε, θα πάρουμε πρωτοβουλίες και ενδεχομένως να γίνουμε πιο μαχητικοί, έως και επιθετικοί. Από την άλλη, ο ενθουσιασμός, η σεξουαλικότητα ή η ανυπομονησία μπορεί να μας καταλάβουν και να θέλουμε να «τρέξουμε» τις ερωτικές μας υποθέσεις ή να διώξουμε την μοναξιά μας. Επαγγελματικά έχουμε μια τάση επαναστατικότητας ή αυτονομίας. Ο εγωισμός μας επίσης είναι μεγάλος, δε δεχόμαστε εντολές, παρεμβάσεις ή παρατηρήσεις. Ταυτόχρονα όμως θα κινητοποιηθούμε και θα καταφέρουμε πολλά σε σύντομο χρόνο.

1Κριός (21/3 – 20/4)

Μέχρι το απόγευμα θα χορτάσετε ξεκούραση και ονειροπόληση, θα γεμίσετε τις μπαταρίες σας και θα ανασυνταχτείτε. Δεν αποκλείεται μάλιστα όσο ήσασταν αποσυρμένοι στο παρασκήνιο να μάθατε και διάφορα που σας άνοιξαν τα μάτια είτε για προσωπικά είτε για εργασιακά θέματα. Μετά θα κινητοποιηθείτε, θα πάρετε πρωτοβουλίες και θα φέρετε σε πέρας ό,τι καταπιαστείτε με ταχύτητα. Πιθανόν να κάνετε και μια αλλαγή στην εμφάνισή σας που θα ανεβάσει το ηθικό σας αλλά και τις μετοχές σας στο αντίθετο φύλο. Δε θα διστάσετε δε να διεκδικήσετε ευθέως ένα πρόσωπο που σας αρέσει.

 

2Ταύρος (21/4 – 20/5)

Καλό είναι να μην αφήνετε να αιωρούνται διάφορα και να δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις για το πρόσωπό σας αλλά να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, εφ’ όσον σας δίνεται η ευκαιρία. Κυρίως αν πρόκειται για τα επαγγελματικά σας το να κάνετε σαφές το τι επιδιώκετε ίσως βοηθήσει στο να το αποκτήσετε κιόλας μέσω κάποιων ανθρώπων. Ερωτικά πάντως καλό θα ήταν να κόψετε λίγο ταχύτητα, στην ανάγκη να αποσυρθείτε για ένα σύντομο διάστημα για να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας. Άλλωστε εσάς δε σας πάει η βιασύνη.

3Δίδυμοι (21/5 – 21/6)

Θα ανέβετε ψυχολογικά, παρότι κάποια θέματα της δουλειάς σας θα συνεχίσουν να βρίσκονται στο πίσω μέρος του μυαλού σας. Δεν αποκλείεται να σκεφτείτε σοβαρά το ενδεχόμενο να καταπιαστείτε με ένα καινούργιο ενδιαφέρον για να βρίσκεστε σε κίνηση και να εκτονώνετε την ενέργειά σας. Η μέρα πάντως σας δίνει τη δυνατότητα να συναντήσετε αρκετά πρόσωπα είτε φιλικά είτε για επαγγελματικούς λόγους. Ερωτικά είστε έτσι και αλλιώς μέσα στο παιχνίδι κι όσο περιφέρεστε σε διάφορους χώρους τόσο περισσότερο αυξάνετε τις πιθανότητες να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

4Καρκίνος (22/6 – 22/7)

Έχετε κάθε καλή πρόθεση και καμία διάθεση να ταράξετε τις σχέσεις σας με τους συγγενείς σας και τα οικεία σας πρόσωπα ωστόσο αν βλέπετε ότι παρεμβαίνουν συνεχώς στα προσωπικά σας και προσπαθούν να σας επηρεάσουν, τότε μάλλον πρέπει να γίνετε πιο αυστηροί και να βάλετε τα όριά σας. Όσον αφορά στα επαγγελματικά θα χρειαστεί να δείξετε τις ικανότητές σας για να αποκτήσετε το σεβασμό και την εκτίμηση των ανωτέρων σας, ακόμα και μέσα από μια αντιπαράθεση. Ερωτικά ένα άτομο ίσως σας φέρει σε δύσκολη θέση με το επίμονο φλερτ του.

5Λέων (23/7 – 23/8)

Εύκολα μπορεί να παρεξηγήσετε προθέσεις ή να σας φανεί περίεργη μια συμπεριφορά όμως αντί να κάνετε σενάρια στο μυαλό σας ή να βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα και τελικά να χαλάσετε τη διάθεσή σας, φροντίστε να ζητήσετε διευκρινήσεις, μήπως δεν είναι τα πράγματα όπως τα νομίζετε, είτε αφορούν στα ερωτικά είτε στα οικονομικά σας. Από την άλλη προσέξτε γιατί το προκλητικό σας στιλ ή μια ένταση στην παρουσία σας μπορεί να δημιουργήσει λανθασμένες εντυπώσεις σε κάποια πρόσωπα που θέλετε τη συμπάθεια και τη στήριξή τους.

6Παρθένος (24/8 – 22/9)

Η ανυπομονησία δεν είναι καλός σύμβουλος και μπορεί να σας σπρώξει σε αψυχολόγητες ενέργειες, δημιουργώντας παρά λύνοντας προβλήματα στα οικονομικά ή τα επαγγελματικά σας. Προσπαθήστε επίσης να κοντρολάρετε την τάση σας να κλείσετε όπως-όπως διάφορες εκκρεμότητές σας για να προχωρήσετε παρακάτω γιατί και χρήματα παραπάνω μπορεί να ξοδέψετε και τελικά να τις ξαναβρείτε αργότερα μπροστά σας. Ερωτικά από τη στιγμή που βλέπετε ότι υπάρχει ενδιαφέρον προς το πρόσωπό σας δεν πρέπει να βιαστείτε να κάνετε τις επιλογές σας. Φλερτάρετε, διασκεδάσετε και όλα τα άλλα θα έρθουν μόνα τους.

7Ζυγός (23/9 – 22/10)

Μεγάλη συμβιβαστική διάθεση και υποχωρητικότητα δε θα έχετε, όπως συνήθως, αντίθετα ίσως σας βγει μια επιθετικότητα που βέβαια μπορεί να είναι προϊόν μιας ανάλογης συμπεριφοράς του ανθρώπου σας ή ενός συνεργάτη, την οποία θα θεωρήσετε άδικη, γι’ αυτό και δε θα κάνετε πίσω αλλά θα υπερασπίσετε τον εαυτό σας. Προσέξτε όμως μη χάσετε την ψυχραιμία σας και μετά το δίκιο σας. Αν είστε ελεύθεροι η πίεση που θα σας ασκήσει ένα πρόσωπο προκειμένου να του δώσετε μια ευκαιρία ίσως σας κάνει τελικά καλό, αφού θα σας σπρώξει στο να αποφασίσετε πιο γρήγορα για το τι θα κάνετε μαζί του.

8Σκορπιός (23/ 10 – 22/11)

Οι ρυθμοί σας σταδιακά θα αυξηθούν και το μυαλό σας θα είναι εστιασμένο σε κάποια θέματα της εργασίας σας που χρειάζονται την άμεση παρέμβασή σας. Είναι δε πολύ πιθανό να πεισμώσετε και να τα τελειώσετε πολύ πιο νωρίς απ’ ό,τι υπολογίζατε για να τα ξεφορτωθείτε. Μην στρεσάρεστε όμως και κυρίως μην ξεπερνάτε τα όριά σας. Επίσης, δεν αποκλείεται να κάνετε μια δίαιτα-αστραπή για να χάσετε κάποια επιπλέον κιλά. Ερωτικά, μπορεί να παίζεται ένα παιχνίδι με ένα πρόσωπο μέσα από τη δουλειά σας όμως δεν είστε σίγουροι αν θέλετε να το προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο.

9Τοξότης (23/11 – 21/12)

Ευκαιρίες έχετε πολλές για να πετύχετε κάτι περισσότερο τόσο στον ερωτικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα, αρκεί βέβαια να τις διαχειριστείτε σωστά και όχι βιαστικά κι επιπόλαια. Ξανοιχτείτε, βγάλτε τον καλύτερο εαυτό σας, ελάτε σε επαφή, γνωριστείτε, εκμεταλλευτείτε τη δημοφιλία σας και σίγουρα θα πετύχετε πολλά από αυτά που έχετε στο νου σας. Δεν αποκλείεται μάλιστα ένα πρόσωπο να σας ανοίξει μια πόρτα που ήταν κλειστή για σας. Επειδή στη βράση κολλάει το σίδερο συζητήστε τις πιθανές προοπτικές χωρίς όμως να παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό σας και χάσετε την κρίση σας.

10Αιγώκερος (22/12 – 19/1)

Δεν αποκλείεται μια οικογενειακή αναστάτωση, εξ αιτίας της έντονης αντιπαράθεσής σας με ένα οικείο σας πρόσωπο που κάνει του κεφαλιού του αδιαφορώντας για τις συνέπειες, με αποτέλεσμα να πληρώνετε εσείς τα σπασμένα. Γι’ αυτό θα παρέμβετε δυναμικά για να ξαναβάλετε κάποια πράγματα στη θέση τους γιατί ενασχολούμενοι με τα επαγγελματικά σας αφήσατε τα υπόλοιπα στην τύχη τους. Ερωτικά αν υπάρχει ένα πρόσωπο που σας αρέσει πολύ μπορεί να πάρετε την πρωτοβουλία να το πλησιάσετε ερχόμενοι σε αντίθεση με τη συνηθισμένη συγκρατημένη και υπομονετική σας στάση.

11Υδροχόος (20/1 – 19/2)

Ενώ ήσασταν σε χαλαρή διάθεση και αφήνατε τα πράγματα να εξελιχθούν στα επαγγελματικά σας ίσως διαπιστώσετε ότι έχουν πάρει στραβό δρόμο ή η στάση σας εκλαμβάνεται ως αδιαφορία. Γι’ αυτό θα δραστηριοποιηθείτε περισσότερο, ίσως κάνετε μάλιστα και κάποιες κινήσεις ή συναντήσεις που αφορούν σε ένα συγκεκριμένο σας θέμα, ενώ θα ανταλλάξετε απόψεις και θα συζητήσετε και ορισμένες ιδέες σας που θα έχουν θετική αντιμετώπιση. Ερωτικά όσο κυκλοφορείτε παραμένετε κοινωνικά ενεργοί και βγάζετε το επικοινωνιακό σας κομμάτι τόσο περισσότερες γνωριμίες κάνετε κι αυτό μέχρι στιγμής σας ικανοποιεί.

12Ιχθείς (20/2 – 20/3)

Μέχρι και νωρίς το απόγευμα θα είστε ήρεμοι και όλα θα κινούνται με τους δικούς σας ρυθμούς. Μάλιστα θα σας δοθεί η ευκαιρία να μονοπωλήσετε το ενδιαφέρον σε αρκετές περιπτώσεις κι έτσι θα απελευθερωθείτε περισσότερο και θα δείξετε τα ταλέντα σας. Μετά όμως θα σας καταλάβει μια μικρή ανησυχία όσον αφορά στα οικονομικά σας, κάποιες υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψετε άμεσα, αλλά και τη γενικότερη κατάστασή σας. Ερωτικά, οι επιθυμίες σας είναι έντονες και ενδεχομένως να σας κάνουν να ξεχάσετε οτιδήποτε άλλο. Αν μάλιστα έχετε σχέση το ταίρι σας θα αποσπάσει τελείως την προσοχή σας.

Πηγή: Astrologos.gr