Πιπερούλα, Η Γλυκιά

Η Funraising Blue είναι μια καινούργια ομάδα κάτω από τις φτερούγες του FUNRAISING που στηρίζει παιδιά που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού με οικονομική ενίσχυση για τις θεραπείες που πρέπει να παρακολουθούν. Βοηθά επίσης και τις οικογένειες τους στον καθημερινό αγώνα που δίνουν για να καταφέρουν τα παιδιά τους να ενταχθούν όσο πιο καλά γίνεται στο κοινωνικό σύνολο και ταυτόχρονα να ξεδιπλώσουν τις ικανότητες και τα ταλέντα που τους χαρακτηρίζουν.

Μεσα στα πλαίσια της δράσης για επιμόρφωση και ευαισθητοποίηση της κοινωνίας σε θέματα αυτισμού, η Funraising Blue, παρουσιάζει την παιδική θεατρική παράσταση «Πιπερούλα, η Γλυκιά» που έχει ως θέμα την διαφορετικότητα και που είναι βασισμένη στα παραμύθια της Νικολίνας Δράκου «Η Γλυκιά Κόκκινη Πιπεριά & Η Γενναία Πιπερούλλα».

Θα πραγματοποιηθούν δυο παραστάσεις στις 13/05/18 στο Τεχνοχώρο της ΕΘΑΛ στις 3:00 π.μ & 4:30 π.μ και σας καλούμε να στηρίξετε την εκδήλωση αυτή αφού όλα τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων θα δοθούν στην ομάδα Funraising Blue για την υλοποίηση των στόχων της.