Οι κινήσεις των πλανητών και τα φεγγάρια του μήνα!

Ο μήνας των λουλουδιών, ο αγαπημένος Μάιος, είναι ο μήνας που θα μας αλλάξει τις προτεραιότητες, που θα μας κάνει να προβληματιστούμε για τις ως τώρα επιλογές μας, που θα μας δείξει οτι για να κερδίσουμε το μέλλον θα πρέπει να οριοθετήσουμε το παρελθόν, να αφήσουμε πίσω ότι δεν έχει πια ζωή και αφού διδαχτούμε από τα λάθη μας να προχωρήσουμε με θάρρος μπροστά…

Ας δούμε λοιπόν ποιες είναι οι πλέον σημαντικές πλανητικές όψεις του μήνα και πως αυτές μας επηρεάζουν!

Σημείωση: Οι ημερομηνίες αφορούν σε όλα τα ζώδια και όχι μόνο αυτά στα οποία δίνεται η έμφαση, ενώ εξίσου σημαντική είναι η επιρροή και όταν στα ζώδια που αναφέρουμε βρίσκεται ο ωροσκόπος μας!

Τα φεγγάρια του μήνα

15/5 Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου στις 4 μοίρες και 36΄) (επιρροή +/- 7 ημέρες): Με την πραγματοποίηση της Νέας Σελήνης στον Ταύρο εστιάζουμε στο πως νιώθουμε, αλλά και στο τι εισπράττουμε από τους άλλους σε συναισθηματικό επίπεδο και αν αυτό μας καλύπτει, πόσο εκτιμούμε τον εαυτό μας αλλά και τα όσα έχουμε αποκτήσει!
Τα σταθερά ζώδια (Ταύροι-Σκορπιοί και Λέοντες-Υδροχόοι) του τρίτου δεκαημέρου έχετε τώρα τη δυνατότητα να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στην επαγγελματική σας ζωή, την καριέρα σας ακόμη και την οικογενειακή σας κατάσταση. Νέες εμπειρίες προκύπτουν και κάνουν τη ζωή σας ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα!

29/5 Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη στις 8 μοίρες και 10΄(Επιρροή +/-7 ημέρες): Πρόκειται για μια Πανσέληνο που φωτίζει τα αιτήματα του ζωδίου που την φιλοξενεί, την δικαιοσύνη, την πίστη στους ανθρώπους, την αισιοδοξία για το μέλλον αλλά και την ανάγκη να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας και να έρθουμε σε επαφή με διαφορετικούς πολιτισμούς και κουλτούρες, να αποκτήσουμε καινούργιες γνώσεις και μέσα από αυτές να αποδεχτούμε τη διαφορετικότητα.

Τα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμοι-Τοξότες και Παρθένοι-Ιχθύες) του πρώτου δεκαημέρου έχετε τώρα την ευχέρεια να αποκαταστήσετε σχέσεις που στο παρελθόν είχαν διαταραχτεί αλλά και να δείτε τους κόπους και τις προσπάθειες σας σε σχέση με τα επαγγελματικά σας να αποδίδουν!

Οι κινήσεις των πλανητών για τον Μάιο 2018

12/5 Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα(επιρροή +/- 2 ημέρες): Μια όψη που μας γεμίζει δύναμη, δημιουργικότητα, ζωντάνια αλλά και ερωτική διάθεση ενώ είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνουμε εκκαθαρίσεις σε πρόσωπα και καταστάσεις που πια δεν έχουν τίποτε να μας πουν..
Οι Ταύροι-Σκορπιοί και Παρθένοι-Ιχθύς που έχετε γεννηθεί στις αρχές της τρίτης δεκαημέρου θα έχετε τη βοήθεια σημαντικών προσώπων ενώ και εσείς θα εκφράσετε τα πιο δυναμικά στοιχεία του χαρακτήρα σας!

12/5 Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Άρη(επιρροή +/-7 ημέρες): Η όψη μας κάνει νευρικούς, ξεροκέφαλους και οξύθυμους ενώ θέλουμε να κάνουμε τα πράγματα με τον δικό μας τρόπο! Μηχανήματα και μέσα μεταφοράς μπορεί να παρουσιάσουν προβλήματα.
Τα παρορμητικά ζώδια(Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) του τρίτου δεκαημέρου προσέξτε τη συμπεριφορά σας απέναντι στους άλλους γιατί εύκολα γίνεστε κατηγορηματικοί και απόλυτοι στον λόγο με αποτέλεσμα να συγκρουστείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα.

13/5 Ο Ερμής περνά στον Ταύρο (επιρροή ως 30 Μαΐου): Με τη νέα θέση του Ερμή ο τρόπος που επικοινωνούμε μπορεί να χάνει σε σπιρτάδα και να αργούμε να πάρουμε αποφάσεις αλλά όταν τις πάρουμε θα είναι οριστικές.. Η επιμονή στο να δημιουργήσουμε τις συνθήκες που θέλουμε στη ζωή μας είναι άλλο ένα χαρακτηριστικό αυτής της θέσης του Ερμή ενώ δεν λείπει το πείσμα όπως και σκέψεις για αύξηση των εσόδων μας.
Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι και Ιχθύες ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας και τους τρόπους που μπορείτε να τα βελτιώσετε και δεν θα χάσετε..

13/5 Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ουρανό(επιρροή +/- 2 ημέρες): Με έμπνευση και δημιουργικότητα βρίσκουμε λύσεις στα όσα πρακτικά μας απασχολούν ενώ δεν θα λείψουν και κάποιες προτάσεις για επενδύσεις που θα αποδώσουν στο μέλλον και καλό θα ήταν να εξεταστούν με προσοχή..
Για όσους ανήκετε στα παρορμητικά ζώδια (Κριός-Ζυγός και Καρκίνος-Αιγόκερως) του τρίτου δεκαημέρου, το μυαλό σας δουλεύει σε μεγάλες ταχύτητες και κατανοείτε τα πάντα με άνεση και ταχύτητα αλλά προσέξτε μήπως σε κάποιες περιπτώσεις βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα..

15/5 Ο Ουρανός περνά στον Ταύρο (επιρροή ως 26 Απριλίου 2026 εκτός του διαστήματος 7 Νοεμβρίου2018 με 5 Μαρτίου 2019 που θα κινείται ανάδρομος στον Κριό και του διαστήματος 8 Ιουλίου-7 Νοεμβρίου 2025 που θα κάνει μια δοκιμαστική είσοδο στους Διδύμους): Πρόκειται για μια σημαντική πλανητική μετακίνηση που επηρεάζει όλα τα ζώδια, αλλάζει τις οικονομικές δομές σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλάζει τον τρόπο που όλοι μας θα διαχειριζόμαστε το χρήμα. Το ερώτημα για το διάστημα που ο Ουρανός θα βρίσκεται σε αυτό το ζώδιο είναι κατά πόσο είμαστε έτοιμοι να επαναστατήσουμε ενάντια στην οικονομική καταπίεση που υφιστάμεθα όλοι μας, να συνειδητοποιήσουμε ότι είναι προτιμότερο να κατέχουμε λιγότερα υλικά αγαθά αλλά τα οποία όμως θα έχουν αποκτηθεί μέσω συνετής διαχείρισης και όχι δανείων ή υπερβολικών επενδυτικών ρίσκων. Ακόμη ήρθε η στιγμή να καταλάβουμε πως η ασφάλεια και η σταθερότητα που όλοι επιζητούμε στη ζωή μας έρχεται μέσα από τους δυνατούς δεσμούς που αναπτύσσουμε με τους ανθρώπους γύρω μας και όχι μέσω αποκτημάτων που εύκολα χάνουν την αξία τους..

Τα σταθερά ζώδια (Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι) ετοιμαστείτε για αλλαγές σε σημαντικούς τομείς της ζωής σας όπως την καριέρα, την εργασία ακόμη και την οικογενειακή σας κατάσταση. Θέλετε να αισθάνεστε ελεύθεροι και δεν είστε διατιθέμενοι να δεχτείτε οποιονδήποτε περιορισμό..

Όσοι ανήκετε στα ζώδια του Καρκίνου, Αιγόκερου, Παρθένου και Ιχθύων θα προσανατολιστείτε σε ένα νέο τρόπο ζωής, σε μια διαφορετική φιλοσοφία που θα περιλαμβάνει και νέες φιλίες που θα σας φέρουν σε επαφή με ομάδες ή οργανώσεις που στόχο έχουν τη βελτίωση συνθηκών ζωής όλων μας. Μπορείτε επίσης να εκφράσετε τα όποια ταλέντα σας και από αυτά να έχετε και κέρδη.

16/5 Ο Άρης περνά στον Υδροχόο (επιρροή ως 12 Αυγούστου και από 11 Σεπτεμβρίου ως 15 Νοεμβρίου 2018): Επιδιώκουμε να σπάσουμε τα δεσμά μας με το κατεστημένο και να ασχοληθούμε με νέα, πρωτοποριακά πράγματα, δεν αντέχουμε με τίποτε την ρουτίνα ενώ στην εργασία μας είμαστε πολύ αποδοτικοί αρκεί να μην αισθανόμαστε πίεση. Στον κοινωνικό τομέα μας αρέσει να γνωρίζουμε καινούργιους ανθρώπους από τους οποίους θα έχουμε να μάθουμε πολλά.

Κριοί-Ζυγοί, Δίδυμοι-Τοξότες και Υδροχόοι είστε πολύ δυναμικοί και δραστήριοι και αυτό το διάστημα μπορείτε να φέρετε σε πέρας κάθε τι που θα σας ανατεθεί.

16/5 Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ουρανό (επιρροή +/- 7 ημέρες): Μια πολύ ισχυρή όψη με παγκόσμια επιρροή που μπορεί να φέρει επαναστάσεις, ανατροπές καθεστώτων και ακόμη και ρήξεις μεταξύ συνεργατών ενώ τα οικονομικά μας θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα. Σε προσωπικό επίπεδο γινόμαστε εγωιστές αφού θέλουμε τα πράγματα να γίνονται με τον δικό μας τρόπο χωρίς να υπολογίζουμε τις συνέπειες για τους άλλους γύρω μας.
Ταύροι-Σκορπιοί και Λέοντες-Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου είστε έτοιμοι να επιτεθείτε σε όποιον θεωρείτε ότι περιορίζει τις ελευθερίες σας αλλά προσοχή στην εκρηκτική συμπεριφορά που μπορεί να διαταράξει σχέσεις ως τώρα σταθερές.

18/5 Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Κρόνο (επιρροή +/- 2 ημέρες): Με την ορθή σκέψη, τη σύνεση και την υπομονή που μας δίνει αυτή η όψη μπορούμε να εργαστούμε αποτελεσματικά για την πραγματοποίηση των στόχων μας.
Ταύροι-Σκορπιοί και Παρθένοι-Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου μπορείτε να αποκαταστήσετε παλαιότερα λάθη που κάνατε στις σχέσεις σας ενώ λύνετε τα προβλήματά σας με σοβαρότητα αλλά και πρακτικό μυαλό.

19/5 Η Αφροδίτη περνά στον Καρκίνο (επιρροή ως 13 Ιουνίου): Με την Αφροδίτη σε αυτό το ζώδιο αυτό που ζητάμε από την αγάπη είναι να αισθανόμαστε ασφαλείς και προστατευμένοι ενώ ο φόβος μήπως πληγωθούμε από το αγαπημένο μας πρόσωπο μας κάνει αρκετά επιφυλακτικούς απέναντί του. Η οικονομική ανασφάλεια είναι επίσης κάτι που επηρεάζει τις συναισθηματικές μας επιλογές.
Ταύροι-Σκορπιοί, Καρκίνοι-Αιγόκεροι και Παρθένοι-Ιχθύες έχετε την εύνοια της Αφροδίτης οι μεν δεσμευμένοι για να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή οι δε αδέσμευτοι για να βρείτε το πρόσωπο που θα μιλήσει στην ψυχή σας!

19/5 Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό (επιρροή +/- 2 ημέρες): Η όψη αυτή μας κάνει κοινωνικούς και φιλικούς με τάση να μπλέκουμε σε περιπέτειες με σκοπό να προσθέσουμε στη ζωή μας ζωντάνια και ενδιαφέρον ενώ δεν λείπει και μια διάθεση ελευθερίας που μπορεί να εκνευρίσει όσους προτιμούν να μας περιορίζουν στα δικά τους πλαίσια..

Καρκίνοι-Αιγόκεροι και Παρθένοι-Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου μπορείτε τώρα να εμπλουτίσετε τις σχέσεις σας τόσο με πρωτοτυπία όσο και με αισθησιασμό και γιατί όχι με έναν συνδυασμό αυτών των δύο..

21/5 Ο Ήλιος περνά στους Διδύμους (επιρροή ως 21 Ιουνίου): Ο Ήλιος στους Διδύμους μιλά για ένα διάστημα που η κοινωνικότητα, η περιέργεια, η αναμετάδοση πληροφοριών αλλά και η διπλωματία μπαίνουν στη ζωή μας με το ζητούμενο μας να είναι η ελευθερία έκφρασης, κίνησης και συμπεριφοράς ενώ είμαστε ανοικτοί σε κάθε είδους αλλαγές.

23/5 Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα (επιρροή +/- 2 ημέρες): Μια όψη που ευνοεί την κοινωνική ζωή, την ενασχόληση μας με την τέχνη και τον πολιτισμό, τη δημιουργική έκφραση των ταλέντων μας.
Ταύροι-Σκορπιοί, Καρκίνοι-Αιγόκεροι και Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου εκμεταλλευτείτε τη φαντασία και την έμπνευση που σας χαρίζει η όψη αυτή για να βελτιώσετε τόσο την καθημερινότητα όσο και τις σχέσεις σας με τα πρόσωπα που σας περιβάλλουν.
Νέες χαμηλές χρεώσεις για να έχεις με κάθε λεπτομέρεια την απάντηση σε ότι σε απασχολεί! Κάλεσε τώρα στο 875 875 8801 με χρέωση 0,75/1′!

23/5 Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Δία (επιρροή +/- 2 ημέρες): Με αυτή την όψη νιώθουμε πως μπορούμε να πετύχουμε ότι θέλουμε αλλά θα πρέπει να θυμόμαστε ότι για να συμβεί αυτό θα πρέπει να εργαστούμε με συνέπεια και σοβαρότητα και να αποφύγουμε τις επιπόλαιες ενέργειες.

Ταύροι-Σκορπιοί και Λέοντες-Υδροχόοι του δευτέρου δεκαημέρου φροντίστε πρώτα να ακούτε τι έχουν να σας πουν οι άλλοι και μετά να αποφασίζετε γιατί έχετε την τάση να αποφασίζετε βιαστικά με απροσδόκητα αποτελέσματα. Προσοχή επίσης στα οικονομικά σας γιατί εύκολα θα υποπέσετε σε άσκοπες σπατάλες..

24/5 Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Άρη (επιρροή +/-7 ημέρες): Μια όψη που φέρνει αντοχή, θάρρος και αυτοπεποίθηση που βοηθούν στην επίτευξη των στόχων μας!
Κριοί-Ζυγοί, Δίδυμοι-Τοξότες και Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου έχετε και την ενέργεια και την αντοχή για να φέρετε σε πέρας οτιδήποτε σας ανατεθεί στον επαγγελματικό σας τομέα. Τώρα είναι η στιγμή για να κάνετε σημαντικές ενέργειες που θα προωθήσουν την καριέρα σας.

25/5 Ο Δίας σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα (επιρροή +/- 20 ημέρες): Οι αξίες, τα ιδανικά, οι προσδοκίες και τα όνειρά μας είναι αυτά που καθοδηγούν τις ενέργειες μας και μας βοηθούν να αναπτυχθούμε τόσο ψυχικά όσο και πνευματικά.
Ταύροι-Σκορπιοί Καρκίνοι-Αιγόκεροι και Ιχθύες αξιοποιείστε τη διαίσθηση και την δημιουργικότητα που σας χαρίζει η όψη αυτή για να ανακαλύψετε τι είναι αυτό που σας προσφέρει χαρά, ηρεμία και ψυχική γαλήνη και να το εντάξετε στην καθημερινότητα σας!

25/5 Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα(επιρροή +/-2 ημέρες): Όψη που ευνοεί τις δυναμικές συζητήσεις ενώ μπορεί να έχετε θεαματικές εξελίξεις στις επιδιώξεις σας αρκεί να χρησιμοποιήσετε τα σωστά επιχειρήματα!
Ταύροι-Σκορπιοί και Παρθένοι–Ιχθύες των αρχών του τρίτου δεκαήμερου θα έχετε την τάση να ανακαλύψετε κρυμμένες αλήθειες αλλά και να κάνετε σοβαρές και ουσιαστικές συζητήσεις.

26/5 Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Κρόνο(επιρροή +/- 2 ημέρες): Μια όψη που δεν ευνοεί τις αισθηματικές μας υποθέσεις καθώς περιορίζει την έκφραση των συναισθημάτων μας ενώ μας κάνει να πιστεύουμε πως δεν αξίζουμε την αγάπη και ίσως φτάσουμε στο σημείο να αποδεχτούμε από το ταίρι μας συμπεριφορές που δεν μας αξίζουν..
Τα παρορμητικά ζώδια(Κριοί-Ζυγοί&Καρκίνοι-Αιγόκεροι)του πρώτου δεκαημέρου μη δώσετε σημασία στο συναίσθημα της απαισιοδοξίας και της μοναξιάς που προκαλεί η όψη αυτή και φροντίστε να κάνετε υποχωρήσεις στη σχέση σας και μην ξεχνάτε να δείχνετε την εμπιστοσύνη και την αγάπη σας στον σύντροφό σας.

30/5 Ο Ερμής περνά στους Διδύμους (επιρροή ως τις 12 Ιουνίου): Με τον Ερμή να περνά στο δικό του χώρο, το ζώδιο του οποίου είναι κυβερνήτης, το χιούμορ, η ευστροφία, η κοινωνικότητα, η γρήγορη αντίληψη κυριαρχούν στις συναναστροφές μας ενώ δεν σταματούμε να αναζητούμε τη γνώση και την πληροφορία χωρίς απαραίτητα να ασχολούμαστε σε βάθος μαζί της.. Τα νεαρά άτομα έχουν την προσοχή μας και θα προσπαθήσουμε να βρούμε έναν κοινό κώδικα επικοινωνίας μαζί τους αλλά και να μάθουμε από το «φρέσκο» μυαλό τους. Στα αρνητικά της όψης το γεγονός ότι μπορεί να γίνουμε εξπέρ στον κοινωνικό σχολιασμό, κοινώς κουτσομπολιό..

 

Πηγή: Astrologos.gr