Βραβείο για τo παραδοσιακό πρόβειο γιαούρτι «Η ΓΙΑΓΙΑ», στα IN Business Grocery Retail Awards 2017

Στο πλαίσιο του 15ου Συνεδρίου Λιανικού Εμπορίου της ΙΜΗ, που διεξήχθη την Πέμπτη 10 Μαΐου στο Ξενοδοχείο Hilton Park, η Γαλακτοβιομηχανία Α/ΦΟΙ Πέτρου, γνωστή για τις σειρές προϊόντων «ΑΛΑΜΠΡΑ» και «Η ΓΙΑΓΙΑ», έλαβε ένα εκ των 4 βραβείων ΙN Business Grocery Retail Awards, για το παραδοσιακό πρόβειο γιαούρτι «Η ΓΙΑΓΙΑ».

Tα συγκεκριμένα βραβεία πραγματοποιήθηκαν για 5η συνεχή χρονιά, με στόχο την επιβράβευση προϊόντων ευρείας κατανάλωσης (FMCGs), που έχουν διαπρέψει τη χρονιά 2017. Οι βραβεύσεις αποσκοπούν στην αναγνώριση της αριστείας που έχει επιδείξει ένα προϊόν στην κυπριακή αγορά και στην ενθάρρυνση του κυπριακού λιανικού εμπορίου.

Το βραβείο για το παραδοσιακό πρόβειο γιαούρτι «Η ΓΙΑΓΙΑ» παρέλαβε εκ μέρους της εταιρείας ο Επαρχιακός Διευθυντής Πωλήσεων κ. Χρίστος Κυριάκου, μετά από απόφαση της Επιτροπής Αξιολόγησης, στη βάση κριτηρίων όπως η αύξηση των πωλήσεων και του μεριδίου αγοράς ενός προϊόντος, η καινοτομία, η διαχρονικά σταθερή ποιότητά του, καθώς και η προστιθέμενη αξία στην κερδοφορία τόσο για τους λιανέμπορους όσο και για τον προμηθευτή.

Κατά την παραλαβή του βραβείου, ο κ. Κυριάκου ευχαρίστησε τους διοργανωτές και δήλωσε ότι: «Με το συγκεκριμένο βραβείο τιμούμε όχι μόνο τη δική μας γιαγιά, αλλά τις γιαγιάδες όλης της Κύπρου. Τιμούμε την αυθεντική παράδοση και την αυθεντική γεύση με την οποία μεγάλωσαν γενεές και γενεές! Εμείς υποσχόμαστε ότι προχωράμε μπροστά με όπλο τις αξίες και τις παραδόσεις μας, χωρίς να ξεχνάμε από πού αρχίσαμε».

Το αυθεντικό παραδοσιακό γιαούρτι «Η ΓΙΑΓΙΑ», παράγεται από 100% φρέσκο κυπριακό γάλα, ταξιδεύοντας στον χρόνο μικρούς και μεγάλους με την αυθεντική του γεύση, που βασίζεται στην παραδοσιακή συνταγή της γιαγιάς με την οποία μεγάλωσαν γενεές και γενεές. Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός ότι το 2017, το συγκεκριμένο προϊόν αύξησε τις πωλήσεις του 100% σε σχέση με το 2016.

Επιπρόσθετα, στη διάρκεια της εκδήλωσης, ιδιαίτερη μνεία έγινε στην καινοτόμα γυάλινη συσκευασία του γιαουρτιού «Η ΓΙΑΓΙΑ», η οποία λανσαρίστηκε στα πλαίσια των 35 χρόνων της εταιρείας. Έτσι, οι λάτρεις του πρόβειου γιαουρτιού μπορούν πλέον να απολαμβάνουν ακόμη περισσότερο τη γεύση της παράδοσης, μέσα από την ιδιαίτερη ποιότητα που προσφέρει στο προϊόν η συγκεκριμένη συσκευασία.

Η εν λόγω βράβευση τιμά ιδιαίτερα τη Γαλακτοβιομηχανία Α/ΦΟΙ ΠΕΤΡΟΥ και την ενισχύει σημαντικά, έτσι ώστε να συνεχίσει να εργάζεται με τον ίδιο ζήλο προς το συμφέρον των καταναλωτών. Εξάλλου, διαχρονικός στόχος της εταιρείας από την αρχή της ίδρυσής της, είναι να προσφέρει ποιοτικά γαλακτοκομικά προϊόντα, χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην παραγωγική διαδικασία, αλλά και τη μακρόχρονη εμπειρία της, έχοντας πάντα ως γνώμονα τις παραδοσιακές αυθεντικές συνταγές της γιαγιάς.