Η είσοδος του Άρη στον επανάσταση και ασυμβίβαστο Υδροχόο!

Σήμερα, έχουμε την είσοδο του Άρη στον επανάσταση και ασυμβίβαστο Υδροχόο, ο οποίος είναι αποφασισμένος να παραμείνει για πολύ καιρό στο συγκεκριμένο ζώδιο καθώς θα γυρίσει ανάδρομος και μετά θα ξαναμπεί πάλι σε αυτό το ζώδιο, μέχρι και τον Νοέμβριο. Σε συνδυασμό με τον Ουρανό στον Ταύρο, το σίγουρο είναι ότι η καθημερινότητά μας θα αναστατωθεί από διάφορα απρόσμενα περιστατικά και καταστάσεις που συχνά θα μας προκαλούν και θα δοκιμάζουν την υπομονή μας.

Από την άλλη είναι δεδομένη μια αστάθεια σε πολλούς τομείς της ζωής μας όπως επίσης και μια δική μας διάθεση να τα βάλουμε με όσα άτομα μας ελέγχουν, έχουν εξουσία, περιορίζουν ελευθερίες μας ή καταστρατηγούν δικαιώματά μας είτε στο σπίτι είτε στη δουλειά μας, οπότε είναι φυσικό επακόλουθο οι εντάσεις και ενδεχομένως οι ρήξεις με ορισμένα από αυτά. Ερωτικά θα βγάλουμε ένα έντονο εγωκεντρικό στοιχείο και ανάγκη για προσοχή ή μπορεί να «πέσουμε» σε ανθρώπους προκλητικούς, αλλοπρόσαλλους ή με ακραίες συμπεριφορές.

Δεν αποκλείεται, επίσης, να κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να κερδίσουμε ένα πρόσωπο αλλά να χάσουμε σύντομα το ενδιαφέρον μας, να επιδιώξουμε να απελευθερωθούμε από δεσμά ή να θέλουμε να παραμείνουμε ανεξάρτητοι και να κρατηθούμε μακριά από σχέσεις.

 

1Κριός (21/3 – 20/4)

Άνθρωποι των κοινωνικών σχέσεων και δεν ήσασταν ποτέ και με τον κυβερνήτη σας Άρη να περνά στον 11ο οίκο σας, δεν αποκλείεται να… ξεχάσετε αρκετές φορές τους καλούς τρόπους και τις ευγένειες, αν διαπιστώσετε ότι περιστοιχίζεστε από υποκριτές, καθωσπρέπει και συντηρητικούς ανθρώπους, απρόθυμους να ξεφύγουν από τα στενά τους πλαίσια και να δοκιμάσουν οτιδήποτε καινούργιο. Δεν αποκλείεται μάλιστα να διακόψετε με έναν που είχατε φτάσει πολύ κοντά σε επαγγελματική συμφωνία, αφού θα διαφωνήσετε σε πολλά σημεία. Επίσης και οι φιλίες σας θα βρεθούν στο μάτι του κυκλώνα, με μια ενδεχομένως να μην αντέξει τους κραδασμούς και μετά από ένα τσακωμό, να υπάρξει ρήξη.

2Ταύρος (21/4 – 20/5)

Με τον Άρη στον 10ο οίκο σας σηκώνετε τα μανίκια και ρίχνεστε στη δουλειά για να καταφέρετε τους στόχους σας, ερωτικούς ή επαγγελματικούς και μάλιστα θα είστε τόσο αφοσιωμένοι σε αυτούς που δε θα σας νοιάζει τίποτα άλλο. Ωστόσο τα προβλήματα που θα έχετε να αντιμετωπίσετε, κυρίως στη δουλειά σας, θα είναι αρκετά με προκλητικές ή περίεργες συμπεριφορές και υπερβάλλοντα ανταγωνισμό που θα σας φέρνουν συχνά στα όριά σας. Εκτός αυτού μπορεί να θιγούν σημαντικά σας δικαιώματα, να υποστείτε διάφορες πιέσεις με αποτέλεσμαο χώρος εργασίας να μετατραπεί σε εμπόλεμη ζώνη, με σας να στυλώνετε τα πόδια στο έδαφος και να αρνείστε να παραχωρήσετε έστω και μια σπιθαμή.

3Δίδυμοι (21/5 – 21/6)

Θα δραστηριοποιηθείτε έντονα με τον Άρη, στον επίσης αέρινο Υδροχόο ενώ η τάση σας να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και να ξεφύγετε από τα ίδια και τα ίδια κάνοντας κάτι διαφορετικό πρωτόγνωρο ή ασυνήθιστο θα είναι μεγάλη. Ίσως μάλιστα αυξηθούν οι μετακινήσεις σας αλλά κάνετε και κάποια ταξίδια όχι μόνο για να αποκτήσετε καινούργιες προσλαμβάνουσες αλλά και να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους για επαγγελματικούς ή εκπαιδευτικούς λόγους. Όπου κι αν βρίσκεστε θα προσελκύετε το ερωτικό ενδιαφέρον οπότε είναι πιθανή μια νέα γνωριμία που θα οδηγήσει σε συναρπαστική περιπέτεια όμως με σύντομη ημερομηνία λήξης.

4Καρκίνος (22/6 – 22/7)

Με τον Άρη στον 8ο οίκο σας θα νιώσετε μια ανασφάλεια να σας πιάνει για τα οικονομικά σας καθώς τα έσοδα θα συναγωνίζονται τα έξοδα με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να προγραμματίσετε κινήσεις και να κάνετε σχέδια. Μπορεί να προκύψουν έκτακτες ανάγκες που θα χρειαστεί να καλύψετε χωρίς να έχετε τα περιθώρια να το αναβάλλετε για αργότερα. Από την άλλη οι προκλήσεις και οι πειρασμοί στον ερωτικό τομέα θα είναι απανωτές εφ’ όσον η σεξουαλικότητά σας θα είναι έντονη και δε θα είναι εύκολο να κρατήσετε τις αντιστάσεις σας. Ωστόσο υπάρχει κι η πιθανότητα να ελκύετε αλλοπρόσαλλα άτομα ή να βρεθείτε αντιμέτωποι και με καταστάσεις που θα σας φέρουν σε άβολη θέση.

5Λέων (23/7 – 23/8)

Ο Άρης στον 7ο οίκο σας έρχεται να αναστατώσει τις σχέσεις σας, επαγγελματικές κι ερωτικές και γενικά να δυναμιτίσει το κλίμα με ξεσπάσματα, διαφωνίες και τσακωμούς, ακόμα και για όχι πολύ σημαντικές αιτίες. Εγωισμός, έπαρση κι ενίοτε επιθετικές συμπεριφορές που θα δοκιμάσουν την υπομονή σας και αν οι δεσμοί δεν είναι σφιχτοί και δε στηρίζονται σε γερές βάσεις τότε είναι πιθανή η οριστική διάσπαση. Αν είστε ελεύθερο, τα πράγματα θα είναι λίγο καλύτερα αφού ναι μεν μπορεί να πληγεί η δημοφιλία σας και να δημιουργείτε αντιπάθειες, ακόμα και χωρίς να φταίτε όμως θα έχετε και συμπάθειες και ερωτικές κρούσεις αρκετά δελεαστικές. Πιθανό είναι ένα σύντομο ειδύλλιο με πρόσωπο τελείως αντίθετο από τα στάνταρ σας.

6Παρθένος (24/8 – 22/9)

Αναστάτωση προκαλεί στον εργασιακό σας χώρο ο Άρης στον 6ο οίκο σας, αφού κάποιες συμπεριφορές συναδέλφων ή υπαλλήλων σας θα είναι επιθετικές ή προκλητικές και δύσκολα θα μπορέσετε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας. Δεν αποκλείεται ωστόσο κι εσείς να έχετε απότομα ξεσπάσματα καθώς θα φορτωθείτε με δουλειές άλλων στα καλά καθούμενα και να επαναστατήσετε ή να κατηγορηθείτε χωρίς να φταίτε. Από την άλλη δεν πρέπει να ξεπεράσετε τα όρια της αντοχής σας γιατί μπορεί να βάλετε σε κίνδυνο την υγεία σας και να πάθετε υπερκόπωση ή να έχετε άλλα προσωρινά αλλά έντονα περιστατικά. Χρειάζεστε περισσότερη ξεκούραση, προσεγμένη διατροφή και γυμναστική.

7Ζυγός (23/9 – 22/10)

Ο Άρης περνά στον φιλικό σας Υδροχόο κι είναι αποφασισμένος να σας κάνει να ξεχάσετε τις μακριές, μοναχικές βραδιές στο σπίτι και να σας βγάλει… έξω. Όλο και πιο συχνά θα θέλετε να κυκλοφορείτε και να διασκεδάζετε με φίλους και παρέες, προσπαθώντας έτσι ενδεχομένως να ξεχάσετε διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Δεν αποκλείεται ωστόσο να καταφύγετε σε υπερβολές, να ξενυχτάτε, να αποκτήσετε μια άστατη ζωή, αδιαφορώντας για το οτιδήποτε. Από την άλλη, η έλξη σας θα είναι έντονη και οι κατακτήσεις σας πολλές, το ίδιο και οι διεκδικήσεις από και προς το πρόσωπό σας, οπότε είναι πιθανή μια σχέση με έντονο το ερωτικό στοιχείο. Αν έχετε παιδιά, θα δυσκολευτείτε πολύ να τα συμμαζέψετε.

8Σκορπιός (23/ 10 – 22/11)

Με τον Άρη στον 4ο ηλιακό σας οίκο, η ατμόσφαιρα στο σπίτι και το περιβάλλον σας θα είναι τεταμένη. Είναι πιθανή μια εμπλοκή με ένα ακίνητο, όπως επίσης κάποιες ζημιές, αναγκαστικές αλλαγές, ακόμα και μια απρόσμενη μετακόμιση, αν όμως καταπιαστείτε με μερεμέτια και τεχνικές εργασίες που χρειάζονται, ίσως σώσετε κάπως την κατάσταση. Από την άλλη μπορεί η οικογένειά σας να βαλθεί να σας τρελάνει να έρθετε αντιμέτωποι με αντιφάσεις, επιθέσεις και παρεμβάσεις στην προσωπική σας ζωή ή τη σχέση σας που θα σας αναστατώνουν και θα βγάζουν τον κακό εαυτό σας, προκειμένου κάπως να αμυνθείτε. Και επαγγελματικά ίσως θορυβηθείτε από το θράσος ενός ατόμου.

9Τοξότης (23/11 – 21/12)

Ο Άρης στον Υδροχόο θα προκαλέσει μια αναστάτωση στην καθημερινότητά σας, ενδεχομένως μάλιστα, να βγείτε τελείως έξω από τους συνηθισμένους σας ρυθμούς. Οι ταλαιπωρίες στις μετακινήσεις σας θα είναι αρκετές η επικοινωνία σας θα είναι κάπως προβληματική και συχνά θα βρίσκεστε ενώπιον έντονων καταστάσεων ή θα εκνευρίζεστε αν δε σας καταλαβαίνουν ή καθυστερούν να γίνουν πράγματα καθώς επίσης θα παιδευτείτε από ζημιές είτε στο μεταφορικό σας μέσο είτε στο τεχνολογικό σας εξοπλισμό και γραφειοκρατικά ζητήματα, ενώ είναι πιθανά ατυχήματα από βιασύνη. Επιπλέον η σχέση σας με κάποιο στενό συγγενή μπορεί να περάσει μια κρίση και να απομακρυνθείτε για ένα διάστημα. Επαγγελματικά ίσως διακόψετε τις συζητήσεις για μια συνεργασία γιατί δε θα υπάρχει συνεννόηση.

10Αιγόκερως (22/12 – 19/1)

Το έντονο κλίμα μεταφέρεται από τα προσωπικά σας στα οικονομικά σας καθώς ο Άρης εγκατέλειψε το ζώδιό σας και περνά στον 2ο ηλιακό οίκο σας. Απρογραμμάτιστα έξοδα αλλά και έσοδα καθιστούν αδύνατο τον οποιοδήποτε προγραμματισμό, ενώ είναι πιθανή και μια δική σας καταναλωτική μανία, ίσως για να βγάλετε κάποια απωθημένα, που όμως θα βάλει σε κίνδυνο τον ισολογισμό σας. Από την άλλη θα αναγκαστείτε να διεκδικήσετε ή να υπερασπίσετε τα κεκτημένα και τα δικαιώματά σας και μάλιστα πιθανόν η μάχη να είναι σκληρή. Το σεξαπίλ σας ωστόσο θα απογειωθεί και αν είστε μόνοι θα ριχτείτε στις απολαύσεις που θα σας προσφέρονται απλόχερα, χωρίς να σας νοιάζει το αύριο. Αν είστε δεσμευμένοι, δε θα κακοπεράσετε αν και θα υπάρχουν κάποιες ζήλιες από την πλευρά σας.

11Υδροχόος (20/1 – 19/2)

Ο Άρης μπαίνει στο ζώδιό σας και μάλιστα θα μείνει για αρκετό καιρό, οπότε έχετε όλες τις ευκαιρίες να βγάλετε τον δυναμισμό και την ενεργητικότητά σας, να αναλάβετε δράση και να αποδείξετε πόσα μπορείτε να κάνετε στην πράξη, αφήνοντας κατά μέρος τις θεωρίες σας. Πιθανόν να αλλάξετε ή να πετάξετε πολλά σε αρκετούς τομείς της ζωής σας εφ’ όσον θα διαπιστώσετε ότι πλέον δεν εξυπηρετούν τους σκοπούς σας ή εμποδίζουν την εξέλιξή σας και λογικό είναι να προκληθούν αντιδράσεις από διάφορες πλευρές αφού και προκλητικοί και απότομοι και ανυπόμονοι θα γίνετε, ενώ δε θα λείψουν κι οι προβοκατόρικες ενέργειες. Ερωτικά θα μονοπωλήσετε το ενδιαφέρον, όμως η λέξη «σχέση» δε θα υπάρχει στο λεξιλόγιό σας. Επαγγελματικά ετοιμαστείτε να δώσετε μάχες, αφού εμπνέετε τον ανταγωνισμό και αρκετοί θα σας εναντιωθούν.

12Ιχθείς (20/2 – 20/3)

Έντονο παρασκήνιο αναμένεται με τον Άρη στον 12ο οίκο σας και όσον αφορά στη δουλειά σας πολλά μπορεί να γίνουν πίσω από την πλάτη σας και να σας τραβηχτεί απότομα το χαλί κάτω από τα πόδια, γι’ αυτό οφείλετε να είστε ψυχολογικά προετοιμασμένοι αλλά και να πάρετε τις απαραίτητες προφυλάξεις. Επιπλέον οι αποκαλύψεις θα διαδέχονται η μια την άλλη και θα βγουν διάφορα στην επιφάνεια, που είτε θα σας ανοίξουν τα μάτια είτε θα σας εκθέσουν, αν τυχόν και έχετε πει ή κάνει κάτι που δε θέλατε να μαθευτεί. Γενικά όσο πιο λίγα άτομα εμπιστεύεστε, τόσο το καλύτερο. Αυτή η περίοδος πάντως θα σας «ρουφήξει» αρκετή ενέργεια γι’ αυτό καλό θα ήταν να μειώσετε τις δραστηριότητές σας και να αποσύρεστε συχνά από το προσκήνιο για ανασύνταξη.

Πηγή: Astrologos.gr