Ο Executive Chef του Columbia Beach μάς μαγειρεύει “Μπριζόλα Cowboy με μελιτζάνες στο γκριλ, χούμους και μεσογειακή σαλάτα”

Στο έβδομο επεισόδιο της εκπομπής Crossfit It’s WOD Time και συγκεκριμένα στο ένθετο “Διατροφική συμβουλή” ο Executive Chef του εστιατορίου Columbia Beach, Πόλυς Παπαγεωργίου, μας δείχνει πως μπορούμε να μαγειρέψουμε ένα ξεχωριστό πιάτο για τους λάτρεις του κόκκινου κρέατος και ιδιαίτερα της μπριζόλας Cowboy. 

Με τη βοήθεια της πρέσβειρας των προϊόντων Wellgoods, Άρτεμις Χαραλάμπους και της ψησταριάς εξωτερικού χώρου Blaze Kamado, μαθαίνουμε ακόμα πως μπορούμε να κάνουμε ακόμα πιο εύγεστο το πιάτο. Ο Executive Chef μάς εξηγεί ακόμα τη διαφορά του συγκεκριμένου κομματιού από τα υπόλοιπα και μας δείχνει πως να ετοιμάσουμε τα συνδευτικά του πιάτου.

Όλα τα μυστικά του ψησίματος και τα υλικά, αναλυτικά στο βίντεο!