Με απόλυτη επιτυχία η Jeep οδήγησε στη δράση τον 2ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία ο 2ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας, ο οποίος αποτελεί την κορυφαία αθλητική διοργάνωση της πόλης του Ζήνωνα. Η διοργάνωση έλαβε χώρα την Κυριακή 18 Νοεμβρίου με τη συμμετοχή χιλιάδων μαραθωνοδρόμων τόσο από την Κύπρο όσο και από το εξωτερικό, παρουσία του δημάρχου της πόλης Ανδρέα Βύρα και άλλων εμπλεκόμενων φορέων και σημαντικών προσωπικοτήτων.

Με το σλόγκαν «Τον Μαραθώνιο οδηγεί στη δράση η Jeep», η CiC Automasters Ltd στήριξε έμπρακτα τον Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας, οδηγώντας τους μαραθωνοδρόμους σε δράση με το κορυφαίο SUV Jeep Renegade, πάνω στο οποίο υπήρχε το χρονόμετρο του Εταιρικού Αγώνα 5km. Επιπρόσθετα, η εταιρεία συμμετείχε με δική της ομάδα στον Εταιρικό Αγώνα 5km εξασφαλίζοντας την τρίτη θέση, ενώ κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης υπήρχε έντονη κινητικότητα στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο της Jeep, το όποιο επισκέφθηκε για να φωτογραφηθεί και ο νικητής του Μαραθωνίου 42km, Εduardo Rafael Lencina.

Tέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι όσοι παρευρεθήκαν στον Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά μοντέλα της Jeep, μεταξύ των οποίων και το νέο Jeep Compass, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Κύπρο.