Η Sacoor Brothers μόλις άνοιξε τα πρώτα της καταστήματα στην Κύπρο

Η Sacoor Brothers είναι μια διεθνώς γνωστή μάρκα ρούχων. Ένα αποτέλεσμα του ονείρου τεσσάρων αδελφών που έχουν αφοσιωθεί εδώ και χρόνια στον κόσμο της μόδας, με στόχο να προσθέσουν κομψότητα, ποιότητα και στυλ, με τον δικό τους τρόπο.

Από το 1989, χρονιά κατά την οποία άνοιξε το πρώτο κατάστημα, η Sacoor Brothers επεκτείνεται ανά το παγκόσμιο συνεχώς. Σήμερα, είναι πλέον συνώνυμη με την κοσμοπολίτικη μόδα και έχει πάνω από 100 καταστήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ισπανία, το Βέλγιο, την Πορτογαλία, τη Μαλαισία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Κουβέιτ, το Κατάρ, το Μπαχρέιν, τη Σαουδική Αραβία, την Ιορδανία, τον Λίβανο, τη Νότια Αφρική και την Ινδονησία.


Εδώ και 29 χρόνια, η Sacoor Brothers έχει αναπτυχθεί, καθορίζοντας τάσεις, φέρνοντας την καινοτομία στις υπηρεσίες και τα προϊόντα της και προσφέροντας ξεχωριστές λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε πελάτη. Μια μάρκα που αποπνέει έναν μοντέρνο τρόπο ζωής, συνώνυμο της ποιότητας, του σχεδιασμού, της αξίας, της εξυπηρέτησης και πάνω απ’ όλα της κομψότητας.

Η μάρκα θεωρείται ως η αγαπημένη διάφορων προσωπικοτήτων της μόδας, του αθλητισμού, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, συμπεριλαμβανομένων των ηθοποιών του Hollywood Rob Lowe, William Baldwin, Patrick Dempsey, Irina Shayk και Cristiano Ronaldo. Η Sacoor Brothers είναι και ο επίσημος συνεργάτης μόδας της Πορτογαλικής Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου.

Η εξυπηρέτηση και η εμπειρία βρίσκονται πάντα στον πυρήνα του DNA της εταιρείας. Είναι μάλιστα, αυτό το πάθος που έχει οδηγήσει τους αδελφούς να συνδυάζουν τον συνεχή σχεδιασμό υψηλής ποιότητας συλλογών με τη συνεχώς αναβαθμισμένη εξυπηρέτηση. Τα πρώτα δύο καταστήματα Sacoor Brothers άνοιξαν στην Κύπρο στο My Mall Λεμεσού και στο Nicosia Mall.