Τo Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus διοργανώνει το 1ο Career Fair με περισσότερες από 35 εταιρείες

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus, πιστό στην δέσμευση για διασύνδεσή του με τον χώρο της αγοράς εργασίας και στην προώθηση της απασχολησιμότητας των φοιτητών του, σας προσκαλεί στο 1ο Career Fair, που θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019, μεταξύ 13:00 – 17:00.

To Career Fair (Έκθεση Καριέρας) θα φιλοξενήσει εταιρείες και οργανισμούς από όλους τους τομείς της κυπριακής οικονομίας στην Πανεπιστημιούπολη, στη Λάρνακα.

Οι εταιρείες που θα παρευρίσκονται στο Career Fair είναι οι G.A.P. Vassilopoulos Group, Pixel Actions Ltd, NMORE Group Ltd, Uniteam Group οf Companies, Impact Tech, iSPIRAL, Oracle, Harris Kyriakides LLC, Deloitte, SunnySeeker Hotels, Youth Board of Cyprus (ONEK), KPMG, Petrolina (Holdings) Public Ltd, Altius Insurance, Larnaca Tourism Board, Ocean Basket, Andreas V. Zachariou & Co. LLC Advocates, Prevention at Sea, Swissport International Ltd, Cyprus Trading Corporation Plc (CTC), McDonalds, Iacovou Group, LGS Handling Ltd, HF Markets, Quality Group, Eurobank Cyprus, Grant Thornton, HR Innovate, Vassiliko Cement Works, Giovani Group, Engino, Ppissis.com.cy, Famous Sports, Longicom και Baker Tilly Klitou and Partners Ltd.

Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε να γεφυρωθεί το χάσμα μεταξύ της ανάγκης των εταιρειών να προσλάβουν νέους απόφοιτους υψηλής ποιότητας και της σπουδαιότητας για τους φοιτητές να αποκτήσουν μία πρώτης κατηγορίας επαγγελματική εμπειρία.
Η έκθεση απευθύνεται σε άτομα που ψάχνουν εργασία, μαθητές Λυκείου, φοιτητές, απόφοιτους και επαγγελματίες.

Γνωρίστε διάφορους εργοδότες προσωπικά και πάρτε την ευκαιρία να κάνετε όσον το δυνατόν περισσότερες ερωτήσεις και να μάθετε οτιδήποτε θέλετε για την εταιρεία στην οποία θα μπορούσατε ενδεχομένως μελλοντικά να ξεκινήσετε μια καριέρα.

Δεν απαιτείται εγγραφή. Για πληροφορίες παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με την κα. Φωτεινή Κούτρα στο FKoutra@uclan.ac.uk ή τηλεφωνικώς στο 24 69 4022.