Ο Tomi ήταν η ατραξιόν ενός εστιατορίου στην Αλβανία! Ευτυχώς σώθηκε από την ομάδα FOUR PAWS International

Μια καφέ αρκούδα που ονομάζεται Tomi ήταν αναγκασμένη να ζει σε ένα κλουβί 24 ώρες την ημέρα δίπλα σε ένα εστιατόριο στην Αλβανία. Ο ιδιοκτήτης του Tomi τον κυνήγησε με ένα ηρεμιστικό όπλο, και τον κρατά κοντά στο εστιατόριο για να προσελκύσει περισσότερους πελάτες.

Η αρκούδα ζούσε κάτω από άθλιες συνθήκες. Πεινασμένη χωρίς νερό ζητιάνευε πατατάκια και γλυκά από τους επισκέπτες του εστιατορίου. Ο ιδιοκτήτης του, του πρόσφερε μπύρα αντί για νερό, για να σβήσει τη δίψα του. Ο Tomi φαίνεται να ζητιανεύει, με τα πόδια απλωμένα, και είναι πραγματικά ένα σπαρακτικό θέαμα.

Για καλή του τύχη, ο Tomi, διασώθηκε από την ομάδα διάσωσης αρκούδων FOUR PAWS International και βρίσκεται πλέον σε καταφύγιο αρκούδων στην Αλβανία.

Εκτός από τον Tomi, άλλες 80 μαύρες αρκούδες πιστεύεται ότι είναι παγιδευμένες σε κλουβιά σε εστιατόρια και παραλίες σε όλη την Αλβανία. Οι ακτιβιστές έχουν προτρέψει την κυβέρνηση της χώρας να τις σώσει από την αιχμαλωσία, αλλά παρά τις πολλές υποσχέσεις, δεν έχει ληφθεί κανένα μέτρο.

 

Πηγή