Πώς τα άστρα θα επηρεάσουν τα ζώδια σήμερα στα αισθηματικά και επαγγελματικά;

Τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) ευνοούνται ιδιαίτερα σήμερα, καθώς το τρίγωνο του Άρη από τους Διδύμους με τον Δία στον Υδροχόο λειτουργεί θετικά για τις προσωπικές τους επιδιώξεις. Η ανάγκη και η επιθυμία να δράσουμε σε όλα τα επίπεδα με γνώμονα το μέλλον μας ωθεί σε σημαντικές κινήσεις και αποφάσεις σε όλα τα επίπεδα. Καταλυτικό ρόλο θα παίξει η δημιουργία, η φαντασία και η αποφασιστικότητα, καθώς θα μας φέρουν πιο κοντά σε επαγγελματικές και προσωπικές φιλοδοξίες που μπορεί να έχουμε. Το εμπόριο και η επικοινωνία πρωταγωνιστούν σε όλα τα επίπεδα και δίνουν τον ρυθμό σε αποφάσεις καριέρας που πρέπει να πάρουμε.

Παράλληλα, ο Ερμής από τον Κριό σε εξάγωνο με τον Άρη και τον Δία λειτουργεί βοηθητικά σήμερα, καθώς ενισχύει επικοινωνιακά τις όποιες αποφάσεις ή επιλογές μας ενδιαφέρουν. Έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε γρήγορα πρωτοβουλίες που θα μας φέρουν πιο κοντά σε συνεργασίες ή σε προσωπικές σχέσεις που μας κεντρίζουν την προσοχή. Ο αυθορμητισμός συναντά την αισιοδοξία και τον δυναμισμό δημιουργώντας το κατάλληλο πλαίσιο πολύπλευρα στην ζωή μας. Είναι σημαντικό να προωθήσουμε αλλαγές ή να προχωρήσουμε σε κινήσεις που θα μας φέρουν πιο κοντά σε αυτό που θέλουμε να πετύχουμε. Ας δούμε όμως πως η Σελήνη επηρεάζει τα συναισθήματα και τις κινήσεις μας σήμερα…

Η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους και τα ξημερώματα το τετράγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες θολώνει την σκέψη και εξιδανικεύει πρόσωπα και καταστάσεις. Είναι προτιμότερο να αποφύγουμε σημαντικές αποφάσεις τις πρώτες πρωινές ώρες, καθώς θα οδηγηθούμε σε λάθη που αργότερα θα μετανιώσουμε.

Μετά το μεσημέρι η σύνοδος της με τον Άρη, το τρίγωνο της με τον Δία και το εξάγωνο της με τον Ερμή ενισχύει την διάθεση για επικοινωνία και δραστηριοποίηση σε σχέση με το κοντινό περιβάλλον και σε πιθανές επαγγελματικές επιδιώξεις που μπορεί να έχουμε. Παράλληλα, λειτουργεί ευεργετικά στα αισθηματικά μας, καθώς μας δίνεται η ευκαιρία να εκφράσουμε με αυθορμητισμό, θετική διάθεση και αποφασιστικότητα επιθυμίες που μπορεί να έχουμε στο ταίρι μας.

Πριν τα μεσάνυχτα η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο στρέφοντας την προσοχή και τη διάθεσή μας στο κοντινό και οικείο περιβάλλον μας. Η ανάγκη για τρυφερότητα και ζεστασιά κυριαρχεί και δίνει το τέμπο στο οικογενειακό περιβάλλον.

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα εδώ

Πηγή: myastro.gr