Πώς τα άστρα θα επηρεάσουν τα ζώδια σήμερα στα αισθηματικά και επαγγελματικά;

Το τετράγωνο του Άρη στον Ταύρο με τον Δία στον Υδροχόο θα μας απασχολήσει μέσα στην ημέρα επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος). Η ανάγκη να περιχαρακώσουμε τα κεκτημένα μας μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολές, ενοχλώντας τους γύρω μας και τα πρόσωπα κυρίως του φιλικού μας περιβάλλοντος. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε υπερβολικές σπατάλες που μπορεί να υπάρξουν μέσα στην ημέρα, καθώς αργότερα θα ανακαλύψουμε ότι τα περιττά έξοδα εκτροχίασαν τον προϋπολογισμό μας. Είναι σημαντικό να αποφύγουμε συμπεριφορές που θα μας εκθέσουν και κινήσεις που λόγω παρορμητισμού μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη.

Παράλληλα, το εξάγωνο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να οδηγήσει σε όμορφες στιγμές σε προσωπικό επίπεδο. Η ωριμότητα και η τρυφερότητα κυριαρχούν και μας δίνουν την ευκαιρία να λύσουμε καταστάσεις που μπορεί να επηρέασαν την σχέση μας. Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που θα μας ενισχύσουν την ανάγκη για όνειρα και ρομαντικές στιγμές. Δεν αποκλείεται να δείχνουν ιδανικές, όμως απαιτείται χρόνος για να δούμε πραγματικά αν μπορούν να μας δώσουν αυτά που χρειαζόμαστε. Ας δούμε όμως πως η Σελήνη επηρεάζει τα συναισθήματα μας σήμερα…

Η Σελήνη σήμερα παραμένει για λίγες ακόμα ώρες στον Ταύρο και το τρίγωνο που σχηματίζει τα μεσάνυχτα με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενισχύει το ψυχικό σθένος και το ένστικτο μας. Το πάθος απογειώνεται και έχουμε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε το κατάλληλο σκηνικό για δύο όπου ο αισθησιασμός θα πρωταγωνιστεί.

Το πρωί η Σελήνη περνάει στους Διδύμους επικεντρώνοντας πια το ενδιαφέρον μας στην επικοινωνία και κυρίως σε ότι αφορά τα πρόσωπα του κοντινού μας περιβάλλοντος. Επιδιώκουμε να έρθουμε σε επαφή με αυτούς που μπορούν να αντιληφθούν τις ανάγκες μας και να μας συμβουλεύσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Επαγγελματικά, εμπόριο και επικοινωνία πρωταγωνιστούν, καθώς είναι πιθανό να προκύψουν συμφωνίες και συνεργασίες που θα είναι ιδιαίτερα θετικές για εμάς. Προσοχή σε συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και νευρικότητα που θα οδηγήσουν σε προστριβές.

Το απόγευμα το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο στον Υδροχόο ενισχύει την αυτοπεποίθηση καθώς νιώθουμε ότι πατάμε γερά στα πόδια μας και ξέρουμε πραγματικά τι θέλουμε να τους γύρω μας. Εκφράζουμε με ευκολία σκέψεις και επιθυμίες που γίνονται άμεσα αντιληπτές από τους άλλους. Αργότερα το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο στον Υδροχόο εντείνει την συναισθηματική ωριμότητα. Μπορούμε να σχεδιάσουμε με απόλυτη μεθοδικότητα στόχους και φιλοδοξίες που έχουμε.

 

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα εδώ

Πηγή: myastro.gr