Πώς τα άστρα θα επηρεάσουν τα ζώδια σήμερα;

Η Σελήνη παραμένει μέχρι το βράδυ στον Λέοντα επηρεάζοντας σημαντικά τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος). Ζητήματα παιδιών και προσωπικών σχέσεων έρχονται στο προσκήνιο, καθώς είναι ανάγκη να κλείσουμε υποθέσεις που μας απασχολούν έντονα. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε σε υπερβολές λόγω της ανάγκης για προσοχή, αφού θα ενοχλήσουν τους γύρω μας. Είναι απαραίτητο να συγκρατήσουμε συναισθήματα που θα μας οδηγήσουν σε αμετροεπείς συμπεριφορές.

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον Ταύρο μέσα στην ημέρα ενισχύει την ένταση και την απολυτότητα. Δύσκολα θα ξεφύγουμε από επιθετικές συμπεριφορές που θα εκδηλωθούν λόγω ανασφαλειών. Ζητήματα οικονομικής φύσεως είναι πιθανό να προκύψουν, η ακαμψία δεν θα επιτρέψει να δοθούν οι ενδεδειγμένες λύσεις. Ακόμα, είναι επιτακτική ανάγκη να προστατεύσουμε την σχέση μας από εντάσεις και συγκρούσεις που αναδεικνύονται λόγω εγωισμού και αμφιβολιών που μπορεί να έχουμε. Ας δώσουμε χρόνο στο ταίρι μας και τον εαυτό μας ώστε να αντιμετωπίσουμε κάθε κατάσταση με ψυχραιμία και διάθεση συναίνεσης.

Το βράδυ η Σελήνη περνάει στην Παρθένο αλλάζοντας ριζικά την διάθεσή μας. Μας προετοιμάζει για την Πανσέληνο στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου που θα πραγματοποιηθεί αύριο. Όλα τα βλέμματα στρέφονται σε θέματα της καθημερινότητας και της δουλειάς που πιθανά μας απασχολούν. Το άγχος αυξάνεται λόγω των πολλών υποχρεώσεων και του απαιτητικού προγράμματος στο οποίο θα πρέπει να ανταποκριθούμε. Η διάθεση να αποδώσουμε τα μέγιστα στον εργασιακό χώρο είναι πιθανό να αυξήσει την ένταση με πρόσωπα από τον συναδελφικό περίγυρο. Καλά θα κάνουμε να αποφύγουμε τριβές που θα δυσκολέψουν τις σχέσεις.

Η αντίθεση της Σελήνης με την Αφροδίτη στους Ιχθύες πριν τα μεσάνυχτα μας καλεί να βρούμε την χρυσή τομή στην προσωπική μας ζωή. Υποχρεώσεις και συναισθήματα πρέπει να κατανεμηθούν με αρμονικό τρόπο. Οφείλουμε να καταπολεμήσουμε την ρουτίνα που μπορεί να επηρεάσει την σχέση μας, εκδηλώνοντας ευαισθησίες και δημιουργώντας ένα όμορφο σκηνικό που θα μας βοηθήσει να αφήσουμε στο περιθώριο υποχρεώσεις και να απολαύσουμε στιγμές χαράς με το ταίρι μας.

Αναλυτική πρόβλεψη για κάθε ζώδιο στο myastro.gr

 

Πηγή