Ο Ήλιος περνάει στον Υδροχόο και το βλέμμα μας στρέφεται στην κοινωνία

Ο Ήλιος περνάει στον Υδροχόο αργά το βράδυ ευνοώντας σημαντικά τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) και της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης). Η μέρα ενδείκνυται για να κλείσουμε υποθέσεις επαγγελματικές φύσεως, καθώς για το επόμενο χρονικό διάστημα επικεντρώνουμε την προσοχή μας σε φιλικές υποθέσεις που μας απασχολούν και στόχους και φιλοδοξίες που έχουμε και θέλουμε να προωθήσουμε. Το αέρινο ζώδιο του Υδροχόου θα μας δώσει την ευκαιρία για να επικοινωνήσουμε πρωτότυπες ιδέες και προτάσεις που μπορεί να έχουμε στο φιλικό μας περιβάλλον.

Γεγονός είναι ότι θέλουμε να κοινωνικοποιηθούμε περισσότερο από ποτέ για αυτό και επιδιώκουμε την επικοινωνία και την επαφή με κάθε πρόσωπο του φιλικού μας περίγυρου. Παράλληλα, επικεντρώνουμε το ενδιαφέρον σε όνειρα που θέλουμε να επιτύχουμε και σε μπορούμε να επενδύσουμε μελλοντικά. Είναι σημαντικό να αποβάλλουμε την ανάγκη να αντιδράσουμε για να δείξουμε την επαναστατική μας διάθεση. Πιθανές διαφωνίες που μπορεί να υπάρξουν χρήζουν ώριμης και συνετής μεταχείρισης. Παράλληλα καλό είναι να αφήσουμε στο περιθώριο την αλαζονεία που μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα με τους γύρω μας. Ας δούμε τώρα πως η Σελήνη επηρεάζει τα συναισθήματά μας σήμερα…

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό ενισχύοντας την ανάγκη μας για πρωταγωνιστικό ρόλο και πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας. Το τετράγωνο της με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω δεν ευνοεί την προσωπική μας ζωή, καθώς μπορεί να υπάρξει γκρίνια και απογοήτευση λόγω εσωτερικής σύγκρουσης. Είναι απαραίτητο να μην επιβαρύνουμε την σχέση μας με την κακή διάθεση και τις αμφιβολίες που μπορεί να γεννιούνται λόγω των ανασφαλειών. Οφείλουμε να προστατεύσουμε την προσωπική μας ζωή και το ταίρι μας ξεπερνώντας πιθανή δυσθυμία η νευρικότητα που μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην επικοινωνία μεταξύ μας.

Αργά το βράδυ η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ερμή στον Υδροχόο που βοηθά να επικοινωνήσουμε τις ανάγκες μας με πρωτότυπο και αρμονικό τρόπο. Δεν θα διστάσουμε να σταθούμε στο φιλικό μας περιβάλλον για να εκφράσουμε ιδέες και προτάσεις που μπορεί να έχουν σημαντική εξέλιξη και πορεία. Σε προσωπικό επίπεδο, η κοινή στόχευση με το ταίρι μας θα βοηθήσει σημαντικά ώστε να συνταχθούμε με ομαδικό πνεύμα προς έναν σκοπό που ικανοποιεί και τους δύο. Ας αξιοποιήσουμε τη συγκεκριμένη συνθήκη για να λύσουμε υποθέσεις που μπορεί να επηρεάζουν την προσωπική, επαγγελματική και φιλική μας ζωή.

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα εδώ

Πηγή: myastro.gr