Ήλιος τρίγωνο Ποσειδώνας: Ευαισθησία και διαίσθηση εξομαλύνουν τις οικογενειακές σχέσεις

Ο Ήλιος στον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες ενισχύει την αισθαντικότητα των ζωδίων του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες) και της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως).

Η ανάγκη να εξομαλύνουμε τις συνθήκες στο οικογενειακό περιβάλλον ενισχύεται σημαντικά καθώς υπάρχει απόλυτη κατανόηση για τις συνθήκες και τις σκέψεις που έχουν οι άλλοι. Είναι σημαντικό για εμάς να υπάρχει αρμονία και σε αυτό μας βοηθάει η ευαισθησία και η διαίσθησή μας. Μπορούμε λοιπόν με μεγαλύτερη ευκολία να κλείσουμε υποθέσεις που ταλανίζουν το οικογενειακό περιβάλλον εδώ και καιρό καθώς ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να αφήσουμε στο παρελθόν ότι μας πονάει.

Η ημέρα ενδείκνυται και για καλλιτεχνικές δράσεις καθώς η αστρολογική συνθήκη αυτή μας βοηθά να δείξουμε τα ταλέντα μας στο μέγιστο βαθμό. Ο εσωτερισμός και ο διαλογισμός μπορεί να μας απασχολήσουν σε έντονο βαθμό καθώς είναι εύκολο να στραφούμε μέσα μας και να έρθουμε σε επαφή με τις ρίζες μας και τον προσωπικό θεό μας. Καλό είναι βέβαια να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε καθημερινές δραστηριότητες και αποφάσεις καθώς το μυαλό ταξιδεύει και είναι εύκολο να υπάρξουν λάθη.

Μετά τα μεσάνυχτα ο Ήλιος από τον Καρκίνο σε εξάγωνο με την Σελήνη στην Παρθένο δημιουργούν μία εσωτερική ισορροπία που θα μας βοηθήσει να εναρμονίσουμε λογική και ευαισθησία. Νιώθουμε ότι μπορούμε να πατήσουμε καλύτερα στα πόδια μας και να πάρουμε αποφάσεις σε εργασιακό επίπεδο που θα μας εξελίξουν.

Τα ξημερώματα οφείλουμε να δείξουμε προσοχή καθώς η Σελήνη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες θολώνει το τοπίο και την σκέψη και μπορεί να δημιουργήσει αυταπάτες σε όλα τα επίπεδα. Καλά θα κάνουμε τις πρωινές ώρες να μην προβούμε σε επιλογές που μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο στην εργασιακή μας πορεία γιατί το πιθανότερο είναι να είναι λανθασμένες και τελικά να απογοητευτούμε.

Αργά το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Ζυγό αλλάζοντας την ενέργεια σε σημαντικό βαθμό καθώς επικεντρώνουμε πια την προσοχή μας στις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Η ανάγκη για αρμονία και ισορροπία στην προσωπική και επαγγελματική ζωή είναι απαραίτητη καθώς μέσα από αυτή νιώθουμε ασφάλεια. Προσοχή καθώς πιθανές υποκριτικές τάσεις δεν θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες μας.

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα εδώ

Πηγή: myastro.gr