Αδέρφια στην Ιαπωνία εντυπωσιάζουν με τα άλματά τους σε τεντωμένο σχοινί

Ο Ρικούτο Νακαμούρα και ο μικρότερος αδερφός του, Τακούσι, ηλικίας 12 και εννέα ετών αντίστοιχα, έχουν απίστευτο ταλέντο στην ακροβασία σε τεντωμένο σχοινί.

Τα δύο αγόρια είναι γνωστοί ως οι «αδερφοί Νακαμούρα» και έχουν τρελάνει τους χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τα ακροβατικά τους κόλπα.
O Ρικούτο ήταν μόλις στην τρίτη δημοτικού, όταν κατάφερε να κάνει ανάποδη περιστροφή, μιάμιση φορά γύρω από τον εαυτό του στον αέρα, ένα κόλπο που ονόμασε ο ίδιος «Rikuto flip».

«Θέλω να δημιουργήσω το δικό μου στιλ», αναφέρει ο Ρικούτο προσθέτοντας ότι «η ακροβασία είναι ένα άθλημα που πάντα τεστάρει τη συγκέντρωσή μας, έτσι πάντα κοιτάζω να ελέγχω τα συναισθήματά μου».

Ο μικρότερος αδερφός του, Τακούσι, είναι επίσης αστέρι στην ακροβασία και προπονείται υπό το άγρυπνο βλέμμα του πατέρα και εκπαιδευτή τους, Μανάμπου Νακαμούρα.
«Τους υποστηρίζω, ώστε να μπορούν να αγαπούν αυτό που κάνουν και να το συνεχίζουν. Είναι ένα άθλημα με υψηλό κίνδυνο τραυματισμού, οπότε ενώ σκέφτομαι πώς να αποφύγω τους τραυματισμούς, τους ενθαρρύνω να δοκιμάζουν συνεχώς νέες τεχνικές», αναφέρει ο πατέρας των παιδιών.

Ο Ρικούτο ήδη έχει κερδίσει τρεις φορές στον πιο διάσημο διαγωνισμό slackline στην Ιαπωνία.

 

Πηγή