Νέο αιγινό γάλα λανσάρει η Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ

Η Γαλακτοβιομηχανία Α/ΦΟΙ Πέτρου εμπλουτίζει τη νέα σειρά γάλακτος ΑΛΑΜΠΡΑ, λανσάροντας στην αγορά νέο αιγινό γάλα, πλήρες και ελαφρύ. Υπενθυμίζεται ότι, η εταιρεία εισήλθε πρόσφατα με μεγάλη επιτυχία στην αγορά του γάλακτος, με τη διάθεση του αγελαδινού και του βιολογικού αγελαδινού γάλακτος στα ψυγεία των υπεραγορών.

Εντάσσοντας το αιγινό γάλα στην οικογένεια των ήδη αγαπημένων και γνωστών προϊόντων ΑΛΑΜΠΡΑ και «Η ΓΙΑΓΙΑ», η εταιρεία στοχεύει στην κάλυψη των αυξημένων διατροφικών αναγκών των καταναλωτών, στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής.

Το νέο αιγινό γάλα συσκευάζεται σε οικολογική χάρτινη συσκευασία 1 λίτρου και παράγεται από 100% φρέσκο αιγινό γάλα. Είναι εύπεπτο και αποτελεί πλούσια πηγή ασβεστίου και πρωτεϊνών, προσφέροντας σε όποιον το δοκιμάσει πολλαπλά και σημαντικά οφέλη για την υγεία, μεγάλη θρεπτική αξία και πλούσια, ξεχωριστή γεύση.

Τέλος, σημειώνεται ότι η Γαλακτοβιομηχανία προγραμματίζει σύντομα και την εισαγωγή επιπρόσθετων κωδικών γάλακτος στην κυπριακή αγορά. Εξάλλου, διαχρονικός στόχος της εταιρείας Α/ΦΟΙ Πέτρου, από την αρχή της ίδρυσής της, είναι να προσφέρει στην κυπριακή οικογένεια αυθεντικά, ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας, που χαρακτηρίζονται πάντα από αληθινή γεύση και αγνή απόλαυση.