Η ασυνεννοησία στον επαγγελματικό χώρο θα οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω επηρεάζοντας καταλυτικά τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

Η ανάγκη να αναδειχθούμε στον επαγγελματικό χώρο είναι εμφανής καθώς θέλουμε να διεκδικήσουμε την προσωπική μας καταξίωση που θα έχει αντίκτυπο στον κοινωνικό περίγυρο. Η δημόσια εικόνα είναι σημαντική για εμάς καθώς μέσα από αυτήν μπορούμε να προσλάβουμε την αποδοχή και τον θαυμασμό του περιβάλλοντός μας. Ας μην ξεχνάμε όμως ότι η σελήνη στο συγκεκριμένο ζώδιο βρίσκεται σε θέση αδυναμίας για αυτό και πολλές φορές αποστασιοποιούμαστε από τα συναισθήματά μας.

Η στάση μας αυτή μπορεί να οδηγήσει σε συναισθηματική απαξίωση των άλλων και σκληρή συμπεριφορά απέναντι σε συνεργάτες και ανωτέρους. Οφείλουμε λοιπόν να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τις καταστάσεις και να δώσουμε την ευκαιρία στον εαυτό μας να νιώσουμε τους γύρω μας χωρίς να περιορίζουμε και τα δικά μας συναισθήματα.

Η κοινωνική ζωή μπορεί να είναι έντονη καθώς μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον θα υπάρξουν προσκλήσεις που θα βοηθήσουν ώστε να υπάρξουν νέες γνωριμίες. Οι γνωριμίες αυτές μπορεί να είναι καταλυτικές για την προσωπική μας σταδιοδρομία καθώς δεν αποκλείεται να μας βοηθήσουν στηρίζοντας μας σε επαγγελματικές επιλογές.

Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή στον Ζυγό μέσα στην ημέρα δεν βοηθά να εκφράσουμε με ευκολία και αρμονία όλα αυτά που σκεφτόμαστε. Η δυσκολία στην επικοινωνία εκδηλώνεται άμεσα κυρίως στον επαγγελματικό χώρο αλλά και στις προσωπικές σχέσεις. Οφείλουμε λοιπόν να κατευνάσουμε την ένταση και τη νευρικότητα που μπορεί να νιώθουμε και να αποφύγουμε σημαντικές συζητήσεις καθώς το πιθανότερο είναι να οδηγήσουν σε κόντρες. Σημαντικό είναι να μην εγκλωβιστούμε σε καταστάσεις του παρελθόντος που επανέρχονται στην επιφάνεια και επηρεάζουν την κρίση μας.

Ανάσες δίνει το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο καθώς μας βοηθά να έχουμε πρωτότυπες ιδέες. Η πρωτοποριακή σκέψη και η επαναστατική αντίληψη των πραγμάτων θα βοηθήσουν στον επαγγελματικό χώρο ώστε να προχωρήσουμε σε στόχους και φιλοδοξίες που έχουμε. Το πιθανότερο είναι να είμαστε αποδέκτες του θαυμασμού των άλλων καθώς είναι βέβαιο ότι μπορούμε με εναλλακτικούς τρόπους να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο στον χώρο της καριέρας. Πιθανό είναι να υπάρξουν οικονομικές ευκαιρίες που καλό είναι να τις αξιοποιήσουμε γιατί μπορεί να αποδώσουν σημαντικά οφέλη για εμάς.

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα εδώ

Πηγή: myastro.gr