Γάτος ηρεμεί σκυλίτσα που φοβάται να μείνει μόνη της στο σπίτι

Η υποστήριξη ενός φίλου μπορεί να είναι πολύτιμη στην καταπολέμηση του άγχους, κάποιος που απλά σας κάνει να νιώθετε ότι δεν είστε μόνοι και ότι όλα πάνε καλά. Κανείς δεν το ξέρει αυτό καλύτερα από την Τζουλ, μία σκυλίτσα που φοβάται όταν μένει μόνη της στο σπίτι.

Μια σκυλίτσα, η Τζούλ φοβάται να μένει μόνη της και είναι πολύ ανήσυχη όταν οι ιδιοκτήτες της φεύγουν από το σπίτι. Ευτυχώς για αυτήν, ο γάτος του σπιτιού, ο Κέλβιν, έχει γίνει το στήριγμά της και τη βοηθά να διαχειριστεί το άγχος της με αγκαλιές και χάδια.

Η Τζουλ υιοθετήθηκε από ένα καταφύγιο ζώων πριν από έξι χρόνια. Σύμφωνα με την ιδιοκτήτριά της, Μπρένα Έκερτ, η σκυλίτσα ήταν πολύ στρεσαρισμένη όταν την πρωτοέφεραν στο σπίτι. Πάντα ήθελε να βρίσκεται κοντά στους ιδιοκτήτες της και να νιώθει την παρουσία τους.

Λίγο καιρό μετά την Τζουλ, η οικογένεια υιοθέτησε ένα ακόμη ζωάκι, ένα πορτοκαλί γατάκι, τον Κέλβιν. Από την αρχή φάνηκε ότι αυτοί οι δύο θα αποκτούσαν μια ιδιαίτερη σχέση, όμως κανείς δεν φανταζόταν πόσο δυνατό δεσμό θα μπορούσαν να δημιουργήσουν μια γάτα και ένας σκύλος.

Όταν η γυναίκα εγκατέστησε στο σπίτι κάμερες ασφαλείας δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια της! Ο γάτος της φρόντιζε να ηρεμεί γλυκά τη φοβισμένη Τζουλ και όχι μόνο για λίγο, αλλά ακόμη και για ολόκληρη την ημέρα!

Οι δύο φίλοι διατηρούν λογαριασμό στο instagram με περισσότερους από 75 χιλιάδες ακόλουθους!

 

Πηγή