Γιορτινό τραπέζι… Bάζουμε λίγη φαντασία!

Ένα απλό τραπεζομάντηλο και ένα καλό σερβίτσιο πιάτων δεν αρκούν για να δημιουργήσουμε γιορτινό κλίμα στο σπίτι. Υπάρχουν αρκετοί τρόποι διακόσμησης που θα ενθουσιάσουν τους καλεσμένους μας και θα ανεβάσουν την διάθεση όλων. Στολίστε το Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι και εντυπωσιάστε με τη φαντασία σας!

1. Πιάτα σαν δώρο


Τα χαρτομάντηλα είναι αναπόσπαστο κομμάτι, σε κάθε γεύμα. Σε αυτό το ξεχωριστό γεγονός, μπορούν να αξιοποιηθούν και ως διακοσμητικά στοιχεία. Μπορείτε να διακοσμήσετε τα πιάτα με γιορτινές χαρτοπετσέτες, δεμένες με χριστουγεννιάτικα χρώματα.

2. Γυάλινα μπολ και βαζάκια


Βγάλτε από τα ντουλάπια σας, μικρά γυάλινα μπολ για να προσθέσετε ακόμα περισσότερη «μαγεία» στην διακόσμηση. Προσθέστε ξυλάκια κανέλας, αποξηραμένα φρούτα και διακοσμητικά για να αναδείξετε ακόμα περισσότερο τη γιορτινή διάθεση.

3. Λαμπιόνια


Τα λαμπάκια δεν είναι μόνο για το δέντρο. Μπορείτε να τα εντάξετε και στην διακόσμηση του χριστουγεννιάτικου τραπεζιού, είτε βάζοντας τα μέσα σε ένα διάφανο γυάλινο μπολ είτε βάζοντάς τα στο κέντρο του τραπεζιού.

4. Στοιχεία της φύσης


Κουκουνάρια, έλατο και γκι έχουν ταυτιστεί με την περίοδο των Χριστουγέννων. Εάν έχετε πιο minimal αίσθηση στη διακόσμηση, αυτά τα τρία υλικά είναι αρκετά για να διακοσμήσετε το εορταστικό τραπέζι.