Σε αυτά τα γραφεία θα θέλεις να εργάζεσαι όλη μέρα!

Οι μετρ στη διακόσμηση, προτείνουν ιδέες για να διαμορφώσουμε το χώρο του γραφείου με τέτοιο τρόπο που να διανθίζει η δημιουργικότητά μας.

Think Chic


Ο χώρος του γραφείου πρέπει να δίνει έμπνευση, να προκαλεί την δημιουργικότητά μας και να εμπλουτίζεται με στοιχεία που χαρακτηρίζουν ολόκληρο το σπίτι. Δώστε περισσότερη λάμψη στο χώρο με αντικείμενα που σας εκφράζουν. Και δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά, αρκεί μια αλλαγή στο φωτιστικό!

Στον αστερισμό της τέχνης


Ακόμα κι’ αν η φύση της δουλειάς σας έχει να κάνει με αριθμούς, λογιστικές πράξεις και δεν χρειάζεται έμπνευση αλλά απόλυτη συγκέντρωση, ένα έργο τέχνης ή μια απλή κορνίζα με φωτογραφίες θα δώσει διαφορετική ενέργεια στο χώρο.

Cozy & welcoming

Φροντίστε ο χώρος του γραφείου να είναι ένας φιλόξενος χώρος, επιλέξτε ζεστά χρώματα, ξύλινα έπιπλα και υφάσματα με μοτίβα.

 «Let the Light in»


Η επικοινωνία με τον περιβάλλοντα χώρο του σπιτιού, δηλαδή τον κήπο, το φυσικό φως και ο καθαρός αέρας μπορούν να γίνουν οι σύμμαχοί μας στη δημιουργικότητα.
Ανοίξτε κουρτίνες και παράθυρα, αφήστε το φως του ήλιου να φωτίσει το χώρο και μην ξεχνάτε να ρίχνετε που και που καμιά ματιά στον κήπο για να νιώθετε ζωντανοί και να είστε ακόμα πιο αποδοτικοί.

«Πράσινη» φρεσκάδα

Αναπνεύστε καθαρό αέρα, φέρτε τη ζωή των λουλουδιών και των αγαπημένων σας φυτών στο γραφείο. Φανταστείτε να είστε μέσα στο σπίτι αλλά υπάρχει πάντα η αίσθηση ότι εργάζεστε στον κήπο… Προτιμήστε να τα τοποθετήσετε σε ραφάκια ή γύρω γύρω από την επιφάνεια του γραφείου ώστε να μην κρατάνε αρκετό χώρο.

 

Πηγή