Δέκα apps ειδικά για εσάς που εργάζεστε στο σπίτι ή έχετε παιδιά!

Μένουμε στο σπίτι, εργαζόμαστε από το σπίτι, ψυχαγωγούμε τα παιδιά μας και βλέπουμε ταινίες. Συχνά θα αναρωτιέστε “Πώς μπορούμε να κάνουμε πιο εύκολη την παραμονή μας στο σπίτι;” ή “Τώρα τι να κάνω που δεν έχω scanner και πρέπει να αποστείλω κάποια έγγραφα στο γραφείο;” ή “Πώς να ψυχαγωγήσω τα παιδιά μου με ιδέες για χειροτεχνία;” Ευτυχώς η τεχνολογία, αυτή την περίοδο, είναι ο καλύτερος μας σύμμαχος. Η ομάδα του PrimeTime, έκανε έρευνα στο Play Store και App Store, χρησιμοποίσε αρκετά apps και σας προτείνει τα καλύτερα!

 

1Zoom


Η εύχρηστη αυτή πλατφόρμα έγινε αυτό τον καιρό πολύ δημοφιλής, με την υπογραφή της Google και δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε με ως και 100 άλλους χρήστες ταυτόχρονα. με την καλύτερη δυνατή ποιότητα στις βιντεοκλήσεις.

 

2FlowVella Presentation


Μια εξαιρετική ιδιαίτερα τώρα, εφαρμογή διαδικτυακών παρουσιάσεων που πραγματικά θα σας καταπλήξει με τις δυνατότητές της. Συνεργάζεται με την αντίστοιχη εφαρμογή για τα μεγάλα Mac.

3Slack

Εργάζεστε για μεγάλη ή ακόμα και μικρή εταιρεία; Αυτή η εφαρμογή, εξασφαλίζει εύκολη επικοινωνία και συνεργασία με την ομάδα ή και άλλες ομάδες της εταιρείας. Δείτε τη λίστα to-do, εργαστείτε στα projects που σας έχουν ανατεθεί, βρείτε εργαλεία και πληροφορίες τις οποίες χρειάζεται η ομάδα. Η εφαρμογή λειτουργεί σε όλες τις συσκευές και η ομάδα σας μπορεί να συνδεθεί είτε από το γραφείο είτε εκτός γραφείου εν κινήσει!

4Share – File Transfer & Connect


Μπορείτε να στείλετε, να λάβετε και να διαμοιραστείτε κάθε μορφής αρχεία, ένα – ένα ή πολλά μαζί, ανεξαρτήτως μεγέθους και τύπου, εύκολα, απλά και με ασφάλεια. Δείτε τους αποθηκευτικούς χώρους που έχετε και τι περιέχουν.

5Smart Document Scanner Pdf Creator

Ένα από τα καλύτερα tools που μπορεί να έχει κάποιος όταν δουλεύει από το σπίτι. Ακόμα κι αν έχεις εκτυπωτή, χωρίς scanner, με αυτό το app η αποστολή εγγράφων σε μορφή pdf, μας λύνει τα χέρια. Σκανάρετε, ταξινομείτε και κόβετε τα αρχεία όπως εσείς θέλετε. Σώστε τα αρχεία σας και δείτε τα από όλες τις συσκευές, smartphone, tablet και υπολογιστή.

 

6Stylebook

Μας βοηθάει να βάλουμε σε τάξη τα ντουλάπια μας και να οργανώσουμε τα πράγματά μας ώστε να γνωρίζουμε ανά πάσα στιγμή τι έχουμε και πού.

7Depello

Είναι σούπερ γρήγορο και σούπερ εύκολο. Eνα εργαλείο επεξεργασίας φωτογραφιών που μετατρέπει τις φωτογραφίες σας σε ασπρόμαυρες, δίνοντάς σας την δυνατότητα να χρωματίσετε ότι και όπως θέλετε σε αυτές. Πείτε στα παιδιά σας να χρωματίσουν εκείνα τις φωτογραφίες και δείτε μαζί το αποτέλεσμα.

830 Day Fitness Challenge


Χρησιμοποιώντας το βάρος του σώματός σας, δημιουργείτε το σωστό πρόγραμμα γυμναστικής διάρκειας 30 ημερών που θα αλλάξει την εμφάνισή σας. Ακολουθείστε τις συμβουλές του προπονητή, τηρήστε το πρόγραμμα και παρακολουθήστε την πρόοδό σας.

9Screen Mirroring, Cast Phone To TV

Επιτρέπει τον καθρεφτισμό του κινητού σας στην τηλεόραση. Ό,τι βλέπετε στο κινητό παρουσιάζεται ταυτόχρονα και στην τηλεόραση. Ιδανικό για να δείτε ταινίες, φωτογραφίες, να παίξετε παιχνίδια και πολλά άλλα.

10Animals memory game

Παιχνίδι μνήμης. Τα ζώα επιστρατεύονται για να βοηθήσουν τα παιδιά προσχολικής ηλικίας να αναπτύξουν την δεξιότητα της μνήμης. Οι μικροί μας φίλοι μαθαίνουν και αναγνωρίζουν τα ζώα με τη βοήθεια των εικαστικών της εφαρμογής.