Πώς να διαγράψετε εύκολα τα παλιά σας post στο Facebook

Logo photo created by freepik - www.freepik.com

Εάν είστε στο Facebook για κάποιο διάστημα, είναι πιθανόν να έχετε μαζέψει ένα σωρό post, που ενδεχομένως να εύχεστε να μην είχατε ποστάρει ποτέ.

Πλέον, το Facebook σας δίνει τη δυνατότητα να διαγράψετε μαζικά αυτές τις ανεπιθύμητες αναρτήσεις, με τη βοήθεια μιας νέας δυνατότητας που υπάρχει στην εφαρμογή για κινητά, και να τα κρύψετε από έναν καινούριο εργοδότη ή τον καινούριο σας σύντροφο.

Η λειτουργία ονομάζεται Manage Activity και κάνει πολύ πιο εύκολο να ξεφορτωθείτε μαζικά όλα αυτά τα «αχρείαστα» post.

Πώς δουλεύει;

  1. Στο Profile page πατήστε τις τρεις τελείες δίπλα στο «Add to Story»
  2. Επιλέξτε «Activity Log»
  3. Στην κορυφή της σελίδας πατήστε «Manage Activity»
  4. Στο pop up που θα εμφανιστεί πατήστε «Your Posts»

Στη συνέχεια:

  • Θα βρεθείτε τώρα στη σελίδα «Manage Your Posts». Στην κορυφή της σελίδας υπάρχουν τρεις επιλογές: «Filter», «Archive» και «Trash»
  • Το κουμπί «Filter» σάς επιτρέπει να επιλέξετε τα ποστ που θέλετε. Μπορείτε να επιλέξετε βάσει κατηγορίας «Category», ημερομηνίας «Date» ή ανθρώπων «People».
  • Αφού επιλέξετε τα ποστ που δεν επιθυμείτε να εμφανίζονται πια, πατήστε το κουμπί «Archive» εάν θέλετε να τα αρχειοθετήσετε ή «Trash» εάν θέλετε να τα σβήσετε.

Σύμφωνα με το Facebook, θα είστε σε θέση να ανακτήσετε τα post από το «Trash» εντός 30 ημερών, οπότε και θα διαγράφονται οριστικά.

 

Πηγή