«Θα είμαι πάντα άπιστος στον γάμο μας»

Ο γάμος είναι μια ιερή τελετή γεμάτη αγάπη και ανταλλαγή όρκων. Όμως υπάρχουν και απρόοπτα που μπορεί να προκαλέσουν εκνευρισμό, γέλια ή ακόμη και ολική καταστροφή.

Η ημέρα του γάμου είναι συνήθως γεμάτη αγάπη, χαρά και ενθουσιασμό τόσο για τους νεόνυμφους όσο και τις οικογένειες και τους καλεσμένους. Όμως, ο συγκεκριμένος γάμος είχε μια απρόβλεπτη εξέλιξη και άπαντες θα τον θυμούνται εξαιτίας ενός ασυγχώρητου λάθους. Τι συνέβη;

Όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, στα μέσα της γαμήλιας τελετής ο γαμπρός ήταν έτοιμος να φορέσει τη βέρα στη γυναίκα του λέγοντας και κάποιους γαμήλιους όρκους. Ωστόσο, τα έκανε μαντάρα καθώς είπε τη λάθος ατάκα.

«Θα είμαι πάντα άπιστος στον γάμο μας» είπε ο γαμπρός προφανώς λόγω άγχους κάτι που παρά την αρχική έκπληξη προκάλεσε ξεσπάσματα γέλιου.

 

@lulycantuRecomendación : no se pongan nerviosos a la hora de estar en el altar… #jajajaja #comedia #bodas #wedding #nervios #losdeclaro #fypシ #parati♬ sonido original – Luly Cantú Wedding Planner

Ευτυχώς η σύντροφός του δεν το πήρε στραβά, αλλά το χειρίστηκε με χιούμορ λέγοντας αστειευόμενη ότι «δεν θέλει πλέον να παντρευτεί» και ότι «θα φύγει».

Ο ιερέας, από την πλευρά του, άρχισε να προσεύχεται στον Θεό, ίσως για να αποτρέψει μια πιθανή σύγκρουση μεταξύ του ζευγαριού και διάλυση του γάμου.

Οι νεόνυμφοι υπόσχονται να αγαπήσουν ο ένας τον άλλο για το υπόλοιπο της ζωής τους και να φροντίσουν τη σύζυγό τους σαν τον εαυτό τους. Και αυτή η συγκινητική στιγμή είναι από τις πιο σημαντικές σε μια τελετή.

 

Πηγή