Επαγγελματικές επιτυχίες αλλά και αισθηματικές απογοητεύσεις εναλλάσσουν την διάθεσή μας

Η μέρα μπορεί να δώσει σημαντικές επαγγελματικές επιτυχίες, παράλληλα όμως δεν αποκλείεται να υπάρξουν παρεξηγήσεις σε προσωπικό επίπεδο που θα μας χαλάσουν το κέφι. Το τρίγωνο του Ήλιου από την Παρθένο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω απογειώνει τη διάθεση των ζωδίων της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) και του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες).

Ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητα που δείχνουμε θα παίξουν σημαντικό ρόλο σε επαγγελματικές επιλογές και εργασιακά ζητήματα που χειριζόμαστε αυτή την περίοδο. είναι βέβαιο ότι μπορούμε να κινηθούμε διαισθητικά και πρακτικά εναρμονίζοντας στον μέγιστο βαθμό την λογική και το ένστικτο. η προσφορά και η ανάγκη να δείξουμε τις ικανότητες μας μπορεί να οδηγήσουν σε σημαντικές κατακτήσεις που αφορούν τον εργασιακό χώρο.

Παράλληλα όμως το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Σκορπιό με τον Κρόνο στον Υδροχόο εντείνει την σκληρότητα και την απαισιοδοξία που διοχετεύεται με απότομο τρόπο στις αισθηματικές σχέσεις. Είναι επισφαλές να μπούμε σε μία διαδικασία αντιπαραθέσεων λόγω των ανασφαλειών μας. Αυτό μπορεί να έχει ιδιαίτερο κόστος στην προσωπική μας ζωή και να οδηγήσει την ψυχρότητα και την αποστασιοποίηση από τον άνθρωπο που μας ενδιαφέρει. Σημαντικό είναι να ξεπεράσουμε φόβους και αμφιβολίες και να μην επιτρέψουμε στην ζήλια να μας βοηθήσει να δείξουμε το απόλυτο πρόσωπό μας.

Αντίθετα θα πρέπει να δώσουμε χρόνο στον εαυτό μας και στον άνθρωπό μας για να ξεπεράσουμε δυσκολίες που μπορεί να υπάρχουν αυτό το χρονικό διάστημα βρίσκοντας και πάλι έναν κοινό δρόμο. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουν τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).

Με την Σελήνη να βρίσκεται στον Υδροχόο επιβάλλεται να κοινωνικοποιηθούμε, να μπούμε σε μία διαδικασία συζητήσεων με αγαπημένα φιλικά πρόσωπα που πιθανό είναι να καταλήξει σε σημαντικά βήματα εξέλιξης για εμάς. Οι στόχοι και οι φιλοδοξίες μας μπαίνουν στο μικροσκόπιο καθώς θέλουμε να ανοίξουμε τα φτερά μας σε ότι εναλλακτικό και πρωτοποριακό μας κεντρίζει την προσοχή.

Νωρίς το πρωί η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο στον Υδροχόο και το τετράγωνο της με την Αφροδίτη από τον σκορπιό μπορεί να φέρει στο προσκήνιο άμεσα κάποια προβλήματα στο πεδίο των διαπροσωπικών σχέσεων καθώς δεν αποκλείεται να νιώσουμε ότι το ταίρι μας δεν αντιλαμβάνεται την απόλυτη ανάγκη για συγχώνευση. Οι κόντρες που μπορεί να προκύψουν θα τραυματίσουν τις σχέσεις για αυτό οφείλουμε να συγκρατήσουμε την απολυτότητα και την μίζερη διάθεσή μας. Αργά το απόγευμα το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο προκαλεί υπερένταση σε φιλικές σχέσεις καθώς έρχονται στην επιφάνεια οικονομικές διαφωνίες και ανασφάλειες που είναι πιθανό να οδηγήσουν σε συγκρούσεις.

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα εδώ

Πηγή: myastro.gr