Οι επιλογές μας σταθεροποιούν μελλοντικούς στόχους και επιδιώξεις

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή στον Τοξότη απογειώνει πνευματικά τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, ιχθύες).

Οι συνθήκες είναι ιδανικές για να προχωρήσουμε σε επαγγελματικές επιλογές που αφορούν την διαφήμιση και το εμπόριο. Αντιλαμβανόμαστε με ευκολία πως πρέπει να κινηθούμε και δεν διστάζουμε να εκφράσουμε απόψεις και σκέψεις που θα βελτιώσουν τις συνεργασίες μας. Σημαντικό είναι βέβαια να μην παρασυρθούμε από υπεραισιοδοξία που μπορεί τελικά να οδηγήσει σε λανθασμένη αντίληψη των πραγμάτων. Ας αξιοποιήσουμε την συγκεκριμένη αστρολογική συγκυρία για να επικεντρωθούμε σε μελλοντικούς στόχους και να σχεδιάσουμε πως θα τους δρομολογήσουμε.

Παράλληλα το τρίγωνο του Άρη από τον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες ενισχύει το πάθος και τον ρομαντισμό σε προσωπικό επίπεδο. Η έξαψη και ο πόθος κυριαρχεί στην προσωπική μας ζωή και μας δίνει την ευκαιρία να έρθουμε πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι μας. Σημαντικό είναι το γεγονός ότι μπορούμε να ασχοληθούμε με την τέχνη και να εμβαθύνουμε σε ζητήματα που θα μας απελευθερώσουν από ψυχολογικά βάρη.

Η Σελήνη παραμένει μέχρι το μεσημέρι στην Παρθένο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω αυξάνει κατακόρυφα το ψυχικό σθένος και την ανάγκη να αναγεννηθούμε σε επαγγελματικό επίπεδο. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές συζητήσεις με ανώτερους μας που θα οδηγήσουν σε εξαιρετικές συμφωνίες. Οικονομικά οφέλη μπορεί να προκύψουν από αυτές τις συμφωνίες καθώς δεν θα διστάσουμε να διεκδικήσουμε αυτός που μας αξίζει. Το πάθος εναρμονίζεται με την καθημερινότητα και φροντίζει να την μεταμόρφωση αφήνοντας πίσω τη ρουτίνα που βαλτώνει τις σχέσεις.

Σημαντική μετακίνηση το μεσημέρι είναι της Σελήνης που περνάει στον Ζυγό καθώς μας βοηθά να επικεντρωθούμε στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων. Επιδιώκουμε να ισορροπήσουμε σε επαγγελματικές συμφωνίες και προσωπικές σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εμάς να αποφύγουμε τις εντάσεις. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε λόγω της ανάγκης για ηρεμία που μας οδηγεί στο να υποχωρήσουμε και να καταπιέζουμε τον εαυτό μας. Οφείλουμε να διεκδικήσουμε αυτά που μας ικανοποιούν για να είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι σε κάθε σχέση που βρισκόμαστε. Κοινωνικές συναναστροφές και φλερτ πρωταγωνιστούν και μας φέρνουν σε επαφή με νέα πρόσωπα στη ζωή μας.

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα εδώ

Πηγή: myastro.gr