Εργαζόμενη ανακοινώνει την παραίτησή της από τα μεγάφωνα του καταστήματος

To γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο από τη Λουιζιάνα των ΗΠΑ, στο οποίο φαίνεται μία εργαζόμενη της Walmart να γνωστοποιεί την παραίτησή της από τα μεγάφωνα του καταστήματος διαμαρτυρόμενη κατ’ αυτόν τον τρόπο για τις άθλιες συνθήκες εργασίας.

Συγκεκριμένα, φαίνεται η κοπέλα να χρησιμοποιεί το PA σύστημα και να προχωρά στην ανακοίνωση.

«Την προσοχή σας παρακαλώ. Είμαι η Beth McGrath και δουλεύω για την Walmart τα τελευταία πέντε χρόνια. Όλοι εδώ δουλεύουμε υπερβολικά και πληρωνόμαστε ανεπαρκώς», λέει αρχικά και στη συνέχεια καταγγέλλει την πολιτική που ακολουθεί η εταιτεία και η διεύθυνση.

«Η εταιρεία αντιμετωπίζει τους ηλικιωμένους συνεργάτες της σαν σκα@@», τονίζει.

 

Μάλιστα, χαρακτηρίζει τον διευθυντή του καταστήματος διεφθαρμένο και επικρίνει άλλους για τον τρόπου που συμπεριφέρονται στους συναδέρφους της.

«Ντροπή για όλους που αντιμετωπίζετε τους συνεργάτες σας με αυτόν τον τρόπο. Ελπίζω να μην μιλάτε στις οικογένειές σας όπως μιλάτε σε εμάς», συνεχίζει και καταλήγει λέγοντας πως παραιτείται.

Η ίδια  έχει δεχτεί πολλά μηνύματα συμπαράστασης από τους διαδικτυακούς της φίλους. Άλλοι της έδωσαν συγχαρητήρια για το θάρρος της και άλλοι της είπαν πως είναι μαζί της.

 

Πηγή