Το Ευρωπαϊκού Τουρνουά Γκολφ που πραγματοποιείται στο Aphrodite Hills Resort, προβάλλεται ζωντανά στο Sky Sports

  • Aphrodite Hills Cyprus Open (29 Οκτωβρίου – 1 Νοεμβρίου)
  • Aphrodite Hills Cyprus Showdown (5 Νοεμβρίου – 8 Νοεμβρίου)

Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, η Κύπρος μπαίνει στο επίκεντρο του αθλητικού ενδιαφέροντος και θα προβάλλεται με ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση, μέσω του Sky Sports, σε περισσότερο από 400 εκατομμύρια συνδρομητές σε όλο το κόσμο μέχρι τις 8 Νοεμβρίου.
Πρόκειται για 2 συνεχόμενα τουρνουά γκολφ, από τις πλέον προβεβλημένες αθλητικές διοργανώσεις στον κόσμο, και με τη συμμετοχή των καλύτερων γκόλφερς στην παγκόσμια κατάταξη.

Το έπαθλο για κάθε τουρνουά είναι €1,000,000 (το έπαθλο χορηγείται εξ ’ολοκλήρου από τη Διεθνή Ομοσπονδία PGA).

Το δε βαρύτιμο τρόπαιο που απονέμεται, είναι σχεδιασμένο από τον οίκο «Asprey London» ενώ κατασκευάστηκε από καθαρό ασήμι. Ο οίκος, με μακρόχρονη ιστορία και αποκλειστική συνεργασία με την Βρετανική Βασιλική Οικογένεια από το 1800, σχεδιάζει και κατασκευάζει τα τρόπαια σημαντικών αθλητικών διοργανώσεων όπως Premier League, Wimbledon, Ryders Cup κτλ.

Όλοι οι συντελεστές (παίχτες, βοηθοί, προσωπικό τηλεοπτικού συνεργείου), 500 περίπου άτομα, βρίσκονται αυτές τις μέρες στο Aphrodite Hills Resort και μένουν στο Aphrodite Hills Hotel by Atlantica και τις επαύλεις και τα διαμερίσματα της Holiday Residences. Το φετινό τουρνουά είναι κλειστό για το γενικό κοινό ενώ τηρούνται αυστηρά οι κανόνες ιδιωτικότητας και ασφάλειας και μάλιστα με ιδιωτικά συνεργεία covid-19. Το γήπεδο, τα σημεία διαμονής των συντελεστών και το Golf Clubhouse χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τα τουρνουά.

Το υπόλοιπο Resort συνεχίζει τη λειτουργία του ενώ όσοι θέλουν να απολαύσουν το μοναδικό αυτό θέαμα, μπορούν, να επισκεφθούν το γραφικό Village Square και να παρακολουθήσουν τα τουρνουά από τις γιγαντοοθόνες που θα βρίσκονται στην καρδιά του Resort ή από την άνεση του σπιτιού τους μέσα από το συνδρομητικό κανάλι sky sports.

Η Κύπρος απολαμβάνει αυτή την περίοδο την προβολή που της αξίζει , ως ένας κορυφαίος τουριστικός και αθλητικός προορισμός. Οι εξέχουσες αθλητικές εγκαταστάσεις του Aphrodite Hills Resort του Ομίλου Prodea Investments & Invel Real Εstate, έχουν κατενθουσιάσει τους διοργανωτές οι οποίοι εδώ και μέρες προβάλουν το νησί μας στο εξωτερικό. Οι δε διάσημοι γκολφερς από όλες τις χώρες του κόσμου, μοιράζονται την εμπειρία τους σε καθημερινή βάση μέσα από τους προσωπικούς λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης μεγαλώνοντας έτσι το μέγεθος της προβολής της Κύπρου.