Στην Ευρώπη, τα μπαλκόνια έχουν μετατραπεί σε μουσικές σκηνές της γειτονιάς!

Μπορεί η Ευρώπη να μαστίζεται από την πανδημία και οι άνθρωποι να ζουν δύσκολες μέρες εγκλωβισμένοι στα σπίτια τους, όμως τίτποτα δεν τους πτοεί! Διασκεδάζουν και μετατρέπουν τα μπαλκόνια σε χώρους αναψυχής, όπου όλοι οι γείτονες απολαμβάνουν μουσική και χορό!Σε Ελλάδα, Ιταλία και Ισπανία, τα βίντεο που θα δείτε πιο κάτω έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου με χιλιάδες προβολές, εκατοντάδες σχόλια και likes. 

Ελλάδα

Με τσιφτετέλια και χορούς στα μπαλκόνια αποφάσισαν κάτοικοι περιοχής της Αθήνας να διασκεδάσουν την καραντίνα λόγω κοροναϊου.

Εστησαν λοιπόν γλέντι στα μπαλκόνια και επιδόθηκαν σε χορευτικές φιγούρες, με ορισμένους να χειροκροτούν και άλλους να πετούν τις γνωστές σε όλους… χαρτοπετσέτες.

Οι Έλληνες δεν τα βάζουν κάτω!

Νάπολη

Στο Benevento της Νάπολης, κάτοικοι σε καραντίνα βγήκαν στα μπαλκόνια και έφτιαξαν μια αυτοσχέδια συναυλία με ότι μουσικά όργανα είχαν στο σπίτι και τις φωνές τους, ενώ κάποιοι fan βιντεοσκοπούσαν τη σκηνή την οποία μοιράστηκαν στα social media.

 

Ισπανία

Ο πιανίστας Αλμπέρτο Τζεστόσο δεν επέτρεψε στην πανδημία του κοροναϊού να τον εμποδίσει να μοιραστεί το μουσικό του ταλέντο με τους υπόλοιπους κατοίκους της Βαρκελώνης και χρησιμοποιεί το μπαλκόνι του για αυτόν τον σκοπό.

Την Κυριακή, ο συνεργάτης του Τζεστόσο, Ραμόν Σαντάνα, δημοσίευσε στο Instagram ένα βίντεο με τον πιανίστα να εκτελεί στο πιάνο το τραγούδι της Σελίν Ντιόν «My Heart Will Go On» μαγεύοντας τους υπόλοιπους ενοίκους της πολυκατοικίας.

Στο γειτονικό κτίριο ο Αλεξάντερ Λεμπρόν Τόρεντ τον συνοδεύει με το σαξόφωνό του. Στο βίντεο φαίνονται οι κάτοικοι που έχουν βγει στα μπαλκόνια τους να απολαύσουν αυτήν την συγκινητική στιγμή και χειροκροτούν.

Μένουμε σπίτι, μετατρέπουμε τον εγκλεισμό σε δημιουργικότητα και έχοντας αρκετό χρόνο ελεύθερο, δημιουργούμε και παίρνουμε δύναμη για να συνεχίσουμε…
Τον κορωνοϊό αργά ή γρήγορα θα τον νικήσουμε!