Ζώδια: Έντονος θα είναι και ο τελευταίος μήνας του 2021

Ο Δεκέμβριος θα μας οδηγήσει σε καταλυτικά συμπεράσματα που αφορούν κυρίως τις ανάγκες μας μέσα από έντονες διεργασίες και ανατροπές που θα μας προβληματίσουν.

Αρχικά στις 04.12 η Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη ολοκληρώνει τον κύκλο εκλείψεων στον άξονα Διδύμων – Τοξότη και δημιουργεί την ανάγκη για να εντρυφήσουμε σε ζητήματα μόρφωσης και να προχωρήσουμε σε ένα νέο κεφάλαιο που σχετίζεται με το ευρύτερο περιβάλλον μας. Η υποβόσκουσα ένταση μπορεί να οδηγήσει σε κόντρες για αυτό οφείλουμε να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε ότι αφορά νευρικότητα και υποκειμενισμό.

Στις 13.12 ο Άρης περνάει στον Τοξότη δίνοντας μας την ευκαιρία να νιώσουμε περισσότεροι αισιοδοξία. Η επιθυμία για διασκέδαση και χαρά καθίσταται κυρίαρχη καθώς μας ωθεί στο να περάσουμε μοναδικά με πρόσωπα από τον ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περίγυρο. Ταξίδια στην ύπαιθρο και σε μακρινούς προορισμούς δεν αποκλείονται. Την ίδια μέρα ο Ερμής περνάει στον Αιγόκερω ενισχύοντας την ανάγκη για σοβαρές συζητήσεις, μεθοδική σκέψη, ρεαλιστικούς στόχους. Επαγγελματικά σχέδια και συνομιλίες θα μας απασχολήσουν καθώς μπορεί να μας φέρουν πιο κοντά από ποτέ στις φιλοδοξίες μας.

Στις 19.12 η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη – Διδύμων μας δίνει την ευκαιρία να περάσουμε όμορφα και να προωθήσουμε συμφωνίες και συναλλαγές που μπορεί να μας ενδιαφέρουν. Σημαντικό είναι να υπάρχει αισιοδοξία, καλή διάθεση και κατανόηση αφού τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά θα βοηθήσουν να επικρατήσουν ομαλές συζητήσεις και η κατάληξη τους να είναι ιδιαίτερα ευοίωνη. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε συναισθηματικά ζητήματα καθώς η Αφροδίτη σε στάση σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενισχύει τις εμμονές, τις προκαταλήψεις, τα παιχνίδια εξουσίας.

Στις 20.12 η Αφροδίτη αρχίζει την ανάδρομη πορεία της στον Αιγόκερω. Το τέλος του χρόνου μας βρίσκει να αναρωτιόμαστε αν το πρόσωπο που έχουμε στο πλευρό μας μπορεί να ανταποκριθεί σε μία σχέση σοβαρή, αν έχουμε την διάθεση να εξελίξουμε την σχέση μας σε κάτι όμορφο που μας καλύπτει απόλυτα. Προσοχή σε οικονομικά ζητήματα καθώς επαναπροσδιορίζονται και δεν αποκλείεται να υπάρξουν καθυστερήσεις επαγγελματικές συμφωνίες.

Στις 21.12 ο Ήλιος περνάει στον Αιγόκερω και σηματοδοτεί το χειμερινό ηλιοστάσιο. Η μικρότερη μέρα της χρονιάς μας δίνει την αίσθηση ότι από δω και στο εξής μπορούμε να έρθουμε πιο κοντά από ποτέ στο φως. Με τον Ήλιο στον Αιγόκερω είναι απαραίτητο να ασχοληθούμε με επαγγελματικά θέματα, με τον ευρύτερο κοινωνικό περίγυρο, με την εικόνα μας στην κοινωνία. Η ώριμη και πολλές φορές αυστηρή προσέγγιση των πραγμάτων δημιουργεί δυνατότητες εξέλιξης σε επαγγελματικό επίπεδο.

Στις 24.12, την παραμονή των Χριστουγέννων, ο Κρόνος από τον Υδροχόο σχηματίζει τετράγωνο ακρίβεια με τον ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο, το τρίτο και τελευταίο μέσα στη συγκεκριμένη χρόνια. Περιορισμοί, ανατροπές και έντονες αντιδράσεις μπορεί να υπάρξουν λόγω γεγονότων που επηρεάζουν τον φιλικό περίγυρο. Ανασφάλειες και πείσμα έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να δημιουργήσουν έντονες αντιπαραθέσεις ή απομάκρυνση με πρόσωπα που πρωταγωνίστησαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα στο φιλικό περιβάλλον.

Στις 29.12 ο Δίας περνάει στους Ιχθύες δίνοντας μας την δυνατότητα να απαλύνουμε τραύματα του παρελθόντος, να διευθετήσουμε καταστάσεις που εκκρεμούν, να εξελιχθούμε μέσα από τον εσωτερισμό, την τέχνη και την δημιουργία.

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα εδώ

Πηγή: myastro.gr