Ζώδια: Αισιόδοξες συζητήσεις κλείνουν υποθέσεις του παρελθόντος

Με τον Ερμή στον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Δία στους Ιχθύες απογειώνεται η διάθεση των ζωδίων του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες) και της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως).

Η έντονα επικοινωνιακή διάθεση που εκδηλώνεται μέσα στην ημέρα θα μας βοηθήσει να προχωρήσουμε σε συζητήσεις που θα κλείσουν οι υποθέσεις που μας ταλαιπωρούν εδώ και καιρό. Οι ευνοϊκές συνθήκες που υπάρχουν θα πρέπει να αξιοποιηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και σε ότι αφορά ζητήματα ακίνητης περιουσίας. Υπάρχει καλή διάθεση και έντονη διαίσθηση για να προχωρήσουμε σε σημαντικές συμφωνίες που μπορούν να μας φέρουν θετικά αποτελέσματα και σε οικονομικό επίπεδο.

Η επικοινωνία με πρόσωπα της οικογένειας θα είναι εξαιρετική και θα μας βοηθήσει να εκφράσουμε πιθανά απωθημένα ή καταστάσεις που μπορεί να κρατάμε μέσα μας. Καλό είναι να προχωρήσουμε με θετικό τρόπο και σωστή προσέγγιση στα πράγματα καθώς αυτό πραγματικά θα οδηγήσει σε λυτρωτικές αποφάσεις και ισορροπία. Η δημιουργικότητα και η αγάπη για την γνώση μπορούν να φέρουν στο προσκήνιο ζητήματα εσωτερισμού και διαλογισμού στα οποία θα επιδιώξουμε να εντρυφήσουμε.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και επιδιώκει να επικεντρωθούμε σε προσωπικές σχέσεις και δημιουργικά ενδιαφέροντα που μπορεί να έχουμε. Η ανάγκη για την τέχνη μπορεί να εκδηλωθεί μέσα στην ημέρα για αυτό και δεν αποκλείεται να δούμε ένα αγαπημένο έργο στον κινηματογράφο ή στο θέατρο.

Η αντίθεση της Σελήνης με τον Κρόνο στον Υδροχόο μετά τα μεσάνυχτα μπορεί να οδηγήσει σε απογοήτευση και κατήφεια που μπορεί να αφορούν την προσωπική μας ζωή. Προσοχή σε συγκρούσεις με το ταίρι μας που μπορεί να δημιουργήσουν απόσταση και ψυχρότητα.

Το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο στα ξημερώματα ενισχύει τον εκνευρισμό για αυτό είναι απαραίτητο να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε μετακινήσεις εκείνο το χρονικό διάστημα.

Μετά το μεσημέρι η διάθεση μας αλλάζει ριζικά καθώς η Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη και τον Άρη στον Λέοντα απογειώνει την ανάγκη για πάθος, ρομαντισμό και αισθησιασμό σε προσωπικό επίπεδο. Μπορούμε να επικεντρωθούμε στην σχέση μας ή σε νέα γνωριμία που μπορεί να μας ενδιαφέρει καθώς είναι σημαντικό για εμάς να απολαύσουμε τις στιγμές και να γευτούμε την ευτυχία.

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα εδώ

Πηγή: myastro.gr