Ζώδια: Αναγεννησιακό ξεκίνημα σε όλα τα επίπεδα!

Η Νέα Σελήνη στον Κριό πραγματοποιείται στις 5:30 το πρωί και επηρεάζει όλα τα ζώδια και κυρίως εκείνα του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) του τρίτου δεκαημέρου. Μία αναγεννησιακή νέα αρχή υπόσχεται αυτή η Νέα Σελήνη, καθώς στο ζώδιο του Κριού γεννιέται η ανάγκη για νέα ξεκινήματα σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας. Το πύρινο αυτό ζώδιο μπορεί να μας χαρίσει στιγμές χαράς και δημιουργίας που δεν πρέπει να χάσουμε. Η προσωπική και επαγγελματική μας ζωή έρχεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, καθώς είναι επιτακτικό να καλύψουμε τις ανάγκες μας σε σχέση με τους σημαντικούς άλλους της ζωής μας.

Βέβαια θα πρέπει να είμαστε αρκετά προσεκτικοί στην διαχείριση καθώς είναι πολύ εύκολο να εμπλακούμε σε εξουσιαστικά παιχνίδια και χειριστικές συμπεριφορές λόγω και ανασφαλειών που έρχονται στην επιφάνεια. Ιδιαίτερα σε ότι αφορά την προσωπική μας ζωή, το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω που σχηματίζεται στην συγκεκριμένη Νέα Σελήνη, μπορεί να δημιουργήσει συγκρουσιακές καταστάσεις λόγω εγωκεντρισμού και ανάγκη επιβολής που μπορεί να εκδηλωθεί σε προσωπικό επίπεδο.

Μπορούμε να ξεφύγουμε από τις όποιες δυσκολίες έχοντας στο μυαλό μας ότι με αισιοδοξία, θετική προσέγγιση και αποφασιστικότητα μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα. Σε αυτό θα μας βοηθήσουν ο Άρης από τους Διδύμους και ο Δίας από τον Υδροχόο που σχηματίζουν θετικές όψεις με τα Φώτα. Αναγνωρίζουμε πως να προχωρήσουμε με αποφασιστικότητα και επιτυχημένες ιδέες σε εμπορικές συμφωνίες και επικοινωνιακές συναλλαγές που πιθανά μας ενδιαφέρουν στην επαγγελματική μας ζωή. Άλλωστε, είναι αυτές που θα μας φέρουν πιο κοντά σε φιλοδοξίες που έχουμε και σε όνειρα που θέλουμε να πετύχουμε.

Βοηθητικά θα λειτουργήσει το εξάγωνο του Ερμή από τον Κριό με τον Κρόνο στον Υδροχόο, επειδή μας δίνει την ευκαιρία να σκεφτούμε με μεθοδικότητα και ρεαλισμό όλα τα σχέδια μας. Ο παρορμητισμός που μπορεί να μας βλάψει περιορίζεται, καθώς έχουμε την δυνατότητα να δούμε με ωριμότητα και απόλυτη λογική πως μπορούμε να προχωρήσουμε ώστε να πετύχουμε το μέγιστο σε όλους τους τομείς της ζωής μας.

Ιδιαίτερα τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού του τρίτου δεκαημέρου είναι απαραίτητο να μπουν σε μία διαδικασία μεταμορφωτική σε προσωπικό, επαγγελματικό και οικογενειακό επίπεδο. Η διαδικασία αυτή θα τους χαρίσει σημαντικές ευκαιρίες, παρ’ όλες τις δυσκολίες, τους φόβους και τις ανησυχίες που μπορεί να έχουν.

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα εδώ

Πηγή: myastro.gr