Ζώδια: Ανατροπές μας αποκόπτουν από καταστάσεις του παρελθόντος.

Το τετράγωνο του Δία στον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο επηρεάζουν σημαντικά τα Σταθερά ζώδια (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) του πρώτου δεκαημέρου. Οι ανατροπές και η ανάγκη να επαναστατήσουμε έναντι πιθανών περιορισμών μπορεί να οδηγήσουν σε σημαντικές αποφάσεις που έρχονται ξαφνικά για να αλλάξουν τα δεδομένα της ζωής μας. Είναι ξεκάθαρο ότι συναισθηματικά έχουμε την διάθεση να αντιδράσουμε έντονα και καταλυτικά απέναντι σε ότι θεωρούμε ότι μας περιορίζει και δεν μας επιτρέπει να έχουμε ελευθερία κινήσεων. Είναι απαραίτητο να αποφύγουμε τις υπερβολές και πιθανές σπασμωδικές συμπεριφορές και κινήσεις που θα επηρεάσουν καταλυτικά τις εξελίξεις.

Πιθανό είναι ακόμα να υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες που θα μας βοηθήσουν να ξεπεράσουμε υποθέσεις του παρελθόντος με ορμητικό τρόπο. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες που έρχονται αιφνιδιαστικά για να τονίσουν την ανάγκη σημαντικών αλλαγών που θα μας ευνοήσουν. Θα πρέπει όμως να είμαστε διατεθειμένοι να πάρουμε το ανάλογο ρίσκο που θα μας οδηγήσει στο να αποκοπούμε από το παρελθόν και από καταστάσεις που μας προβληματίζουν. Οι εμπειρίες που μπορεί να αποκτήσουμε αυτήν την περίοδο είναι έντονες και καταλυτικές για την εξέλιξή μας. Ας δούμε όμως πως η Σελήνη επηρεάζει τη διάθεση μας σήμερα…

Η Σελήνη μέχρι το πρωί παραμένει στους Ιχθύες και το εξάγωνο της με τον Ήλιο στον Αιγόκερω βοηθά να αρχίσουμε την ημέρα μας με αποφασιστικότητα, αυτοπεποίθηση και ισορροπία μεταξύ συναισθήματος και ωριμότητας. Επαγγελματικές υποθέσεις από το παρελθόν μπορεί να προκύψουν, μας δίνεται η ευκαιρία να δρομολογήσουμε την επίλυσή τους έχοντας απόλυτη συναίσθηση για το πού βαδίζουμε.

Το πρωί η Σελήνη περνάει στον Κριό ενισχύοντας την ανάγκη για πρωτοβουλίες και πρωταγωνιστικό ρόλο σε όποιο περιβάλλον κινούμαστε. Ο παρορμητισμός μπορεί να είναι καθοριστικός σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο για αυτό είναι προτιμότερο να είμαστε απόλυτα βέβαιοι για κάθε μας επιλογή. Δεύτερες σκέψεις καλό είναι να υπάρχουν σε κάθε απόφαση ή πρωτοβουλία που θέλουμε να πάρουμε.

Το απόγευμα το εξάγωνο της με τον Κρόνο στον Υδροχόο λειτουργεί σταθεροποιητικά σε φιλικές σχέσεις και ομαδικές επιδιώξεις που μπορεί να μας ενδιαφέρουν. Δεν αποκλείεται να πάρουμε με ωριμότητα τις πρωτοβουλίες που θα είναι απαραίτητες για να έρθουμε πιο κοντά στους στόχους και τις φιλοδοξίες μας. Φιλικά πρόσωπα με κύρος μπορεί να σταθούν στο πλευρό μας σε κάθε προσπάθεια.

Αργά το βράδυ το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία στον Υδροχόο ενισχύει την αισιοδοξία και την ανάγκη να ανοίξουμε τα φτερά μας σε συλλογικό επίπεδο προσφέροντας τον καλύτερό μας εαυτό για την επίτευξη ενός κοινού στόχου.

 

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα εδώ

Πηγή: myastro.gr