Ζώδια: Ανατροπές στα σχέδια μας εντείνουν την ανασφάλεια

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο επηρεάζοντας σημαντικά τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος). Η ανάγκη για σταθερότητα και ασφάλεια κυριαρχεί στην συγκεκριμένη θέση της Σελήνης, όμως είναι γεγονός ότι η μέρα πιθανόν να μην κυλίσει ομαλά. Οικονομικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο και μας απασχολούν έντονα. Είναι δεδομένο ότι θα κάνουμε προσπάθειες να τακτοποιήσουμε λογαριασμούς και εκκρεμότητες που μας προβληματίζουν. Καλό είναι βέβαια να μην είμαστε αδιάλλακτοι και αμετακίνητοι σε πιθανές αλλαγές ή προτάσεις που θεωρούμε ότι μας αναστατώνουν.

Στα αισθηματικά, έχουμε την ανάγκη να εισπράξουμε επιβεβαίωση από τον σύντροφό μας, όμως θα πρέπει να του δώσουμε την αίσθηση ότι κάνουμε και εμείς ότι μπορούμε για να τον στηρίξουμε. Το πρωί το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο στον Υδροχόο προκαλεί απογοήτευση και κατήφεια. Πιθανότατα να υπάρξουν εμπόδια σε συναλλαγές που θα μας στενοχωρήσουν. Καλό είναι να αφήσουμε την δυσαρέσκεια στο περιθώριο και να μελετήσουμε με μεγαλύτερη προσοχή τις κινήσεις μας.

Μετά το μεσημέρι η σύνοδος της Σελήνης αρχικά με τον Ουρανό και μετέπειτα με τον Άρη στον Ταύρο προκαλεί ανατροπές και υπερένταση. Επαναστατικές συμπεριφορές μπορεί να εκπλήξουν το περιβάλλον που κινούμαστε. Νιώθουμε ότι έφτασε η στιγμή να προχωρήσουμε σε αλλαγές που ναι μεν μας αναστατώνουν, όμως είναι απαραίτητες για να νιώσουμε ότι απελευθερωνόμαστε από δεσμά που μείωναν την αυτοπεποίθησή μας. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε σε επιθετικές διαθέσεις που μπορεί να προκύψουν λόγω οικονομικών ζητημάτων που μας αγχώνουν. Μπορεί να πυροδοτήσουν εντάσεις που θα έχουν κόστος σε συναλλαγές και αισθηματικές υποθέσεις.

Αργότερα, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία στον Υδροχόο μας βοηθά να βρούμε την αισιοδοξία μας και να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα με θετική ματιά. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε υπερβολικά έξοδα και σπατάλες που μπορεί να ανατρέψουν τον προϋπολογισμό μας και να μας δημιουργήσουν προβλήματα.

 

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα εδώ

Πηγή: myastro.gr