Ζώδια: Αποσύνθεση σχέσεων στο απόγειο των ψευδαισθήσεων

Η Ηλιακή Έκλειψη στους Διδύμους που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 13:52 επηρεάζει καταλυτικά τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες).

Η συναισθηματική φόρτιση είναι έντονη καθώς έρχονται ζητήματα από το παρελθόν και πάλι στο προσκήνιο που αφορούν τον κοντινό περίγυρο, την επικοινωνία, το εμπόριο. Καθοριστικό ρόλο στην Έκλειψη αυτή θα παίξει ο ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους που βρίσκεται σε σύνοδος με τα Φώτα. Η δυσκολία στην έκφραση, ο υποκειμενισμός, η νευρικότητα που μπορεί να υπάρξει δεν επιτρέπει να αντιμετωπίσουμε την όποια κατάσταση με ρεαλισμό και αντικειμενικότητα.

Σημαντικό είναι λοιπόν να μην βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα που μπορεί να μας κατευθύνουν λανθασμένα. Τα Φώτα και ο ανάδρομος Ερμής σχηματίζουν τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες, μια αστρολογική συνθήκη που δεν επιτρέπει να υπάρχει διαύγεια. Οι αυταπάτες πρωταγωνιστούν και οδηγούν πιθανά σε ψεύδη, αποπροσανατολισμό και έντονη συναισθηματική φόρτιση που δεν επιτρέπουν να έχουμε ρεαλιστική προσέγγιση στα πράγματα.

Επαγγελματικά, ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε προτάσεις που επανέρχονται και μπορεί να φαίνονται ιδανικές. Δεν αποκλείεται τα πρόσωπα που μας προσεγγίζουν να έχουν κρυφά κίνητρα που θα λειτουργήσουν ενάντια στην πρόοδο και την επαγγελματική μας εξέλιξη. Καλό είναι επίσης να αποφύγουμε δεσμεύσεις και υποσχέσεις που δεν είναι εύκολο να κρατήσουμε καθώς θα μας εκθέσουν σε συνεργάτες και συναδέλφους. Στις κοντινές μας σχέσεις είναι πιθανό να αποσαφηνιστούν κάποια ζητήματα από το παρελθόν που θα φέρουν απογοήτευση και πληγές.

Είναι προτιμότερο να αποφύγουμε συζητήσεις που μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο στον στενό περίγυρο. Οι παρερμηνείες και οι παρεξηγήσεις θα λειτουργήσουν διαλυτικά σε κομβικές σχέσεις για εμάς. Στο πεδίο των μετακινήσεων, το πρόγραμμά μας θα πρέπει να είναι ακριβές όσο καλύτερα γίνεται. Πιθανές είναι οι καθυστερήσεις ή οι αναβολές που θα μας στενοχωρήσουν. Αισθηματικά, καλό είναι να μείνουμε σε ζητήματα που δεν θα επηρεάσουν άμεσα την σχέση μας. Οι συζητήσεις δεν θα ευοδώσουν και πιθανό είναι να παίξουν ανασταλτικό ρόλο σε σχέδια που έχουμε με το ταίρι μας.

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα εδώ

Πηγή: myastro.gr