Ζώδια: Εμπόδια και ανατροπές επηρεάζουν τις ανθρώπινες σχέσεις

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα αναστατώνοντας τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).

Είναι σημαντικό να επενδύσουμε στην προσωπική μας ζωή καθώς μέσα από αυτήν αντιλαμβανόμαστε την δυναμική και την αυτοπεποίθησή μας. Τα συναισθήματα γίνονται εντονότερα από ποτέ και μας δίνουν την ευκαιρία να νιώσουμε ότι βρισκόμαστε δίπλα στο ταίρι μας δίνοντας τον καλύτερό μας εαυτό. Η ανάγκη να πρωταγωνιστήσουμε και να τραβήξουμε τα βλέμματα γίνεται αισθητή για αυτό και δεν αποκλείεται να προβούμε σε υπερβολές επιδιώκοντας να είμαστε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Είναι υπερβολές που πρέπει να περιορίσουμε ώστε να μην υπάρξει δυσαρέσκεια και προβληματισμός στο περιβάλλον μας. Η δημιουργία θα παίξει σημαντικό ρόλο για αυτό και δεν αποκλείεται να στραφούμε σε καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, θέατρο και κινηματογράφο. Μέσα από τις συγκεκριμένες δραστηριότητες νιώθουμε ότι ερχόμαστε σε επαφή με ένα κομμάτι του εαυτού μας που μπορεί να καταπιέζουμε. Η ενασχόληση με τα παιδιά μπορεί επίσης να παίξει ανακουφιστικό ρόλο καθώς φαίνεται ότι μπορούμε να βρούμε λύσεις σε ζητήματα που προκύπτουν.

Το τρίγωνο του Ήλιου από τον Τοξότη με την Σελήνη στον Λέοντα τα μεσάνυχτα βοηθά να αξιοποιήσουμε τις στιγμές περνώντας όμορφο χρόνο με την παρέα και το ταίρι μας. Οι φιλοσοφικές αναζητήσεις μας βοηθούν να έρθουμε πιο κοντά με πρόσωπα που μπορούν να μας χαρίσουν γνώσεις. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα μας ενθουσιάσουν και θα μας βοηθήσουν να ανοίξουμε ένα νέο προσεκτικό κεφάλαιο στη ζωή μας.

Το πρωί η Σελήνη σχηματίζει η αντίθεση με τον Κρόνο στον Υδροχόο ψυχραίνοντας τα συναισθήματα και προκαλώντας αποστασιοποίηση. Γεγονός είναι ότι δεν πρέπει να επιδιώξουμε σημαντικές συζητήσεις με το ταίρι μας γιατί το πιθανότερο είναι να βρούμε τοίχος.

Το απόγευμα η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο αυξάνοντας κατακόρυφα την ένταση και την ανάγκη να αντιδράσουμε βεβιασμένα σε ότι μας συμβαίνει. Προσοχή καθώς οι συνθήκες σήμερα εχθές και για αυτό δεν πρέπει να προχωρήσουμε σε σημαντικές αποφάσεις που το πιθανότερο είναι να ανατραπούν. Ο εκνευρισμός και οι σπασμωδικές κινήσεις δεν θα βοηθήσουν να επικρατήσει ηρεμία και αρμονία στην προσωπική μας ζωή. Καλό είναι να αποφύγουμε κάθε ένταση και αντιπαράθεση.

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα εδώ

Πηγή: myastro.gr