Ζώδια: Η επικοινωνία αγγίζει νέα αντικείμενα αναζήτησης

Ο Ερμής περνάει στον Τοξότη ευνοώντας επικοινωνιακά τα ζώδια της φωτιάς (Κριός, Λέων Τοξότης) και του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος).

Είναι μία θέση που δεν του ταιριάζει πολύ για αυτό και θεωρούμε ότι είναι σε θέση αδυναμίας. Ο Ερμής στο πύρινο αυτό ζώδιο μας εξωθεί στην αναζήτηση γνώσης που αφορά την φιλοσοφία και το πνεύμα. Άρα σημαντικό είναι για εμάς να αναπτύξουμε το πνευματικό μας αισθητήριο και να εμβαθύνουμε σε επίπεδα μόρφωσης που μπορούν να μας εξελίξουν σημαντικά. Ευκαιρίες για μετακινήσεις, αποδράσεις στην ύπαιθρο και ταξίδια στο εξωτερικό είναι πολύ πιθανό να προκύψουν καθώς ανοίγονται νέοι ορίζοντες και σε ότι αφορά τα επαγγελματικά μας ζητήματα.

Προτάσεις από το εξωτερικό ή επαφές με πρόσωπα που μπορεί να μας βοηθήσουν σε συμφωνίες που μας ενδιαφέρουν είναι γεγονός ότι θα μας ενθουσιάσουν. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε φανατικές και δογματικές συμπεριφορές που είναι βέβαιο ότι θα ενοχλήσουν. Παράλληλα επειδή το μυαλό ταξιδεύει δεν είναι εύκολο να λειτουργήσει απόλυτα συγκεντρωμένα σε υποχρεώσεις και καθημερινά ζητήματα άρα τα λάθη είναι πιθανά.

Η Σελήνη παραμένει μέχρι το απόγευμα στον Καρκίνο δίνοντάς σας την ευκαιρία να τακτοποιήσουμε ζητήματα που αφορούν την οικογένειά μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η αντίθεση που σχηματίζει το πρωί με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δεν βοηθά να ξεκινήσουμε την ημέρα ήρεμα καθώς έρχονται στην επιφάνεια ανασφάλειες, οργή και εξουσιαστικές τάσεις που θα ενοχλήσουν σε όλα τα επίπεδα. Καλά θα κάνουμε να ρίξουμε τους τόνους σε επαγγελματικές και οικογενειακές συζητήσεις καθώς είναι εύκολο να εκδηλώσουμε απωθημένα από το παρελθόν που ακόμα κουβαλάμε μέσα μας.

Με την Σελήνη να μετακινείται στον Λέοντα το απόγευμα τα βλέμματα στρέφονται σε αισθηματικό επίπεδο καθώς μέσα από την προσωπική μας ζωή νιώθουμε ότι κερδίζουμε αυτοπεποίθηση και δυναμισμό. Επιδιώκουμε να γίνουμε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος σε όποια παρέα εκεί να βρεθούμε μαγνητίζοντας τα βλέμματα. Το τρίγωνο της με τον Ερμή στον Τοξότη μας δίνει την ευκαιρία να περάσουμε όμορφα με πρόσωπα που το ευρύτερο περιβάλλον. Διασκέδαση, επικοινωνία και αισθηματικό παιχνίδι μας βοηθούν να έχουμε ένα υπέροχο βράδυ.

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα εδώ

Πηγή: myastro.gr