Ζώδια: Εσωστρέφεια και παρερμηνείες ταλαιπωρούν τις φιλικές σχέσεις

Ο Ερμής αρχίζει την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του στον Υδροχόο επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).

Η συγκεκριμένη αστρολογική συνθήκη θα μας δώσει την ευκαιρία να επαναπροσδιορίσουμε φιλικές σχέσεις που είναι σημαντικές για εμάς. Θα επικεντρωθούμε ακόμα σε επαγγελματικούς και ομαδικούς στόχους που μας ενδιαφέρουν και δεν εξελίσσονται όπως περιμένουμε. Απαραίτητο είναι να δώσουμε την ευκαιρία στον εαυτό μας να έρθει σε επαφή με τις πραγματικές του ανάγκες αντιλαμβανόμενος τι θέλει από τον φιλικό περίγυρο. Έτσι θα ξεκαθαρίσουν σχέσεις με πρόσωπα που έχουν παίξει καταλυτικό ρόλο στη ζωή μας. Προσοχή σε εμπόδια και καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν καθώς θα τεστάρουν την υπομονή και την αντίληψή μας. Είναι επιτακτική ανάγκη να συγκρατήσουμε τη νευρικότητα, την αλαζονεία και τον παρορμητισμό.

Ας μην ξεχνάμε ότι ο ανάδρομος Ερμής βρίσκεται σε παρατεταμένο τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Δεν θα είναι εύκολο να μετριάσουμε την ένταση και τον λανθάνων αυθορμητισμό που μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα σε επικοινωνιακό επίπεδο.

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και μας καλεί να στραφούμε στο στενό περιβάλλον επιδιώκοντας να επικοινωνήσουμε σκέψεις και συναισθήματα. Σημαντικό είναι να αντιληφθούμε ποια πρόσωπα μπορούν να μας συμβουλεύσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και ποια επιδίδονται σε κολακείες που δεν μας ευνοούν. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον στάσιμο Ερμή στον Υδροχόο τα ξημερώματα μας καλεί να επαναδιατυπώσουμε τις σκέψεις μας. Είναι σημαντικό να πάρουμε χρόνο για να εκφράσουμε ότι νιώθουμε με απόλυτο και ρεαλιστικό τρόπο.

Το πρωί το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο στον Υδροχόο χαρίζει συναισθηματική σταθερότητα, ωριμότητα και αυτοπεποίθηση. Οι διεκδικήσεις σε εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες μπορούν να επιτευχθούν αρκεί να δείξουμε λογική και διάθεση για σκληρή δουλειά. Οι σχέσεις με τον κοντινό περίγυρό σταθεροποιούνται καθώς εκφραζόμαστε με απόλυτη ωριμότητα και ψυχραιμία σε κάθε κατάσταση που αντιμετωπίζουμε. Ο μεστός λόγος και η αυτοπεποίθησή μας θα βοηθήσουν ώστε να ομαλοποιηθεί κάθε υπόθεση και σχέση και να επέλθει η αρμονία.

Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε τις βραδινές ώρες καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες οδηγεί σε αυταπάτες, ψευδή, την διαμόρφωση μιας λανθασμένης πραγματικότητας. Είναι απαραίτητο να αποφευχθούν συζητήσεις καθώς δεν θα είναι ειλικρινείς και τελικά θα φέρουν την απογοήτευση.

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα εδώ

Πηγή: myastro.gr