Ζώδια: Ζητήματα του παρελθόντος μας ευαισθητοποιούν ιδιαίτερα

Vintage photo created by freepic.diller - www.freepik.com

Η Σελήνη μετά τα μεσάνυχτα περνάει στους Ιχθύες επηρεάζοντας σημαντικά τα ζώδια του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες) και της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως). Η συναισθηματική φόρτιση είναι εμφανής, καθώς επικεντρωνόμαστε σε ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να μας οδηγούν στην εσωστρέφεια. Δεν είναι εύκολο να ξεφύγουμε από αναμνήσεις και τραύματα του παρελθόντος που έχουν προκαλέσει ρήγματα στην ψυχή μας. Η συγκεκριμένη διάθεση θα επηρεάσει σημαντικά την καθημερινή μας δραστηριότητα, αφού δεν είναι εύκολο να επικεντρωθούμε σε ζητήματα που τρέχουν και απαιτούν την απόλυτη προσοχή μας.

Η μέρα ενδείκνυται για εσωτερική διεργασία και αναζήτηση καταστάσεων και λύσεων που θα μας βοηθήσουν να αναπτερώσουν το ηθικό μας. Δεν πρέπει να εγκλωβιστούμε σε μελαγχολία και θλίψη που μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά τόσο τις κινήσεις όσο και την συμπεριφορά μας απέναντι στους άλλους. Ο εσωτερισμός και η σύνδεσή μας με το θείο θα μας βοηθήσει να αντιληφθούμε πραγματικά τι είναι αυτό που κουβαλάμε από προηγούμενες καταστάσεις και οφείλουμε να ξεπεράσουμε για να απελευθερωθούμε σε όλα τα επίπεδα.

Το πρωί το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη στον Ταύρο φροντίζει να μας δώσει την απαραίτητη ενέργεια για να κινηθούμε σε υποθέσεις οικονομικής φύσεως που μπορεί να μας ταλαιπωρούν εδώ και καιρό. Η αποφασιστικότητα χαρακτηρίζει τις κινήσεις μας και η έντονη διαίσθηση μπορεί να μας οδηγήσει σε όσο το δυνατόν καλύτερες λύσεις που θα μας βοηθήσουν να νιώσουμε ασφάλεια και σταθερότητα.

Το μεσημέρι το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικές ειδήσεις συναντήσεις και συζητήσεις που σχετίζονται με παρελθούσες καταστάσεις. Γεγονός είναι όμως ότι αυτό δεν επηρεάζει δραματικά την ψυχολογία μας, αντίθετα μπορούμε να προχωρήσουμε σε πρωτοποριακές επιλογές που θα εντυπωσιάσουν τα πρόσωπα με τα οποία σχετιζόμαστε. Ο βηματισμός μας είναι ταχύς και οι επιλογές μας θα μας βοηθήσουν να ανοίξουμε τα φτερά μας μακριά από περιστάσεις που μπορεί να επιβαρύνουν την ψυχολογία μας.

Αργά το απόγευμα, το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω ενισχύει με συναισθηματισμό και λογική την προσωπική μας ζωή. Οι στιγμές είναι ιδανικές για να λύσουμε διαφωνίες ή να αντιμετωπίσουμε πιθανά προβλήματα που μπορεί να επηρεάζουν τη σχέση μας με θετικό τρόπο. Η κατανόηση και η ωριμότητα διευκολύνουν την επικοινωνία σε προσωπικό επίπεδο.

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα εδώ

Πηγή: myastro.gr