Ζώδια: Τα όποια οικονομικά προβλήματα αντιμετωπίζονται με ψυχραιμία

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο επηρεάζοντας καθοριστικά τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος). Στο ζώδιο της έξαρσης της η σελήνη μπορεί να δώσει μοναδικές ενέργειες καθώς δημιουργεί αίσθημα ανάγκης και ασφάλειας στις σχέσεις. Είναι απαραίτητο λοιπόν σήμερα να ασχοληθούμε με οικονομικές υποθέσεις και εκκρεμότητες που μπορεί να υπάρχουν καθώς επηρεάζουν την ψυχολογία μας. Το έλλειμμα αυτοπεποίθησης μπορεί να προέρχεται από το έλλειμμα υλικών αγαθών, κάτι που θα πρέπει να ξεπεράσουμε, καθώς θα πρέπει να αναγνωρίσουμε στον εαυτό μας την πραγματική αξία του.

Στα αισθηματικά, μπορούμε να διεκδικήσουμε το καλύτερο από το ταίρι μας και να δημιουργήσουμε ένα άκρως ρομαντικό περιβάλλον όπου τα συναισθήματα θα απογειωθούν. Ας αφήσουμε στο περιθώριο φόβους που μπορεί να επηρεάζουν τις κινήσεις και τον τρόπο σκέψης μας και ας αφεθούμε στο πρόσωπο που έχουμε στο πλευρό μας. Το πάθος και ο ρομαντισμός θα λειτουργήσουν αναγεννησιακά στην προσωπική μας ζωή. Ας δούμε όμως πως η Σελήνη επηρεάζει τα συναισθήματα και τις κινήσεις μας σήμερα…

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό το πρωί ανατρέπει τα δεδομένα σε οικονομικό επίπεδο και δημιουργεί έντονη νευρικότητα. Δεν αποκλείεται να προκύψουν ξαφνικά έξοδα στα οποία θα πρέπει να ανταποκριθούμε άμεσα. Γεγονός είναι ότι πρέπει να δείξουμε ψυχραιμία. Τώρα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να συνειδητοποιήσουμε ότι μπορούμε να πετύχουμε το καλύτερο για εμάς, χωρίς να είμαστε εγκλωβισμένοι στην ύλη και τα χρήματα.

Το βράδυ το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο στον Υδροχόο επηρεάζει την ψυχολογία μας, καθώς δημιουργεί αίσθημα απογοήτευσης και απαισιοδοξίας. Δεν αποκλείεται φιλικά πρόσωπα να μας απογοητεύσουν με τις κινήσεις τους, όμως θα πρέπει να δούμε την θετική πλευρά των πραγμάτων, καθώς μπορούμε να αντιληφθούμε ποιοι πραγματικά θέλουν να μας στηρίξουν και ποιοι όχι. Οικονομικά είναι γεγονός ότι θα νιώσουμε περιορισμένοι, για αυτό θα πρέπει να αλλάξουμε προτεραιότητες και να προχωρήσουμε σε μία διαχείριση οικονομικών πόρων που θα εξασφαλίσει τις πραγματικές μας ανάγκες στο μέγιστο.

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα εδώ

Πηγή: myastro.gr