Ζώδια: Το πάθος πρωταγωνιστεί σε προσωπικό επίπεδο

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη στον Λέοντα εκτοξεύει ψυχολογικά στα ύψη τα ζώδια της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) και του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος).

Η προσωπική μας ζωή έχει πρωταγωνιστικό ρόλο καθώς επιδιώκουμε να επικεντρωθούμε στο ταίρι μας και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό ώστε να διορθώσουμε το απόλυτο πάθος μαζί του. Ο αισθησιασμός, η έξαψη, ο πόθος γεννούν πρωτόγνωρα συναισθήματα που θα μας φέρουν πιο κοντά από ποτέ στον άνθρωπο που θέλουμε να έχει κυρίαρχο ρόλο στη ζωή μας. Παράλληλα, νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν που θα είναι φλογέρες καθώς θα γεννήσουν έντονα ένστικτα και πρωτόγνωρες καταστάσεις.

Καλά θα κάνουμε να συγκρατήσουμε την αχαλίνωτη ορμή μας για να μην φοβίσουμε τον άνθρωπο που θέλουμε να διεκδικήσουμε και να δείξουμε με αρμονία και απόλυτη νηφαλιότητα ότι νιώθουμε και θέλουμε να ζήσουμε μαζί του. Εξαιρετικές μπορεί να είναι επίσης οι οικονομικές συμφωνίες ή οι σχεδιασμοί σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς αντιλαμβανόμαστε ποιες είναι οι πρωτοβουλίες που πρέπει να πάρουμε ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η Σελήνη παραμένει μέχρι το μεσημέρι στον Λέοντα και μας δίνει τη δυνατότητα να τακτοποιήσουμε και να κλείσουμε υποθέσεις που μπορεί να ταλαιπώρησαν την προσωπική μας ζωή το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Έχουμε την ευκαιρία να δείξουμε ευαισθησία και συναισθηματισμό για να ισορροπήσουμε και να βελτιώσουμε την προσωπική μας ζωή.

Το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στην Παρθένο και μας δίνει την δυνατότητα να επικεντρωθούμε σε ζητήματα της καθημερινότητας που μπορεί να μας απασχολούν έντονα. Εργασιακές υποχρεώσεις και αγγαρείες έρχονται στο προσκήνιο καθώς είναι επιτακτική ανάγκη να τακτοποιήσουμε όλα όσα έχουμε αναλάβει.

Η αντίθεση της Σελήνης με τον Δία στους Ιχθύες μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολικό τρέξιμο, υπερβολικές απαιτήσεις από το εργασιακό περιβάλλον. Καλό είναι να προσέξουμε τις κινήσεις μας γιατί είναι εύκολο να παρασυρθούμε από την αισιοδοξία σε εργασιακές επιλογές που τελικά δεν θα είναι οι ενδεδειγμένες.

Αργότερα το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή στον Καρκίνο βοηθά στην επικοινωνία και ενισχύει με κατανόηση την οποία συνεννόηση πρέπει να υπάρξει με πρόσωπα από το συναδελφικό περίγυρο.

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα εδώ

Πηγή: myastro.gr