Ζώδια: Πνευματική σταθερότητα και ρομαντισμός ενισχύουν τα συναισθήματα στις σχέσεις

Η μέρα μπορεί να λειτουργήσει ευνοϊκά για όλους καθώς τόσο το εξάγωνο του Ερμή από τον Τοξότη με τον Κρόνο στον Υδροχόο όσο και το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δημιουργούν τις προϋποθέσεις για σημαντικές εξελίξεις και συναισθηματική σταθερότητα.

Με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Κρόνο έχουμε την δυνατότητα να προωθήσουμε μελλοντικά σχέδια και να επικεντρωθούμε σε συμφωνίες επαγγελματικής φύσεως που μας αφορούν άμεσα. Σημαντικό είναι τα σχέδια μας να είναι ευφάνταστα και δημιουργικά έχοντας παράλληλα λογική δομή και μεθοδικότητα. Μόνο με τον συγκεκριμένο συνδυασμό θα καταφέρουμε να δημιουργήσουμε τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για εμάς.

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα μας δίνει την δυνατότητα να εναρμονίσουμε λογική και ευαισθησία στις σχέσεις ενισχύοντας τον ρομαντισμό και την ανάγκη για σταθερότητα. Σημαντικό είναι να αντιληφθούμε ότι οι συνθήκες είναι οι καλύτερες δυνατές για να πάρουμε καταλυτικές αποφάσεις για τη σχέση μας καθώς υπάρχει κατανόηση, ασφάλεια και ωριμότητα σε κάθε κίνηση μας.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και μας βοηθά να ενδιαφερθούμε για τις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Τα εξάγωνα που σχηματίζει με τον Ερμή και τον Ήλιο στον τοξότη και το τρίγωνο της με τον Κρόνο στον υδροχόο σταθεροποιεί κάθε συνθήκη που αφορά συνεργασίες και προσωπική ζωή. Μπορούμε να εκφράσουμε με ευκολία συναισθήματα και σκέψεις, χωρίς απαισιοδοξία και μιζέρια. Αντιλαμβανόμαστε με ευκολία τις ανάγκες των άλλων και διεκδικούμε την κάλυψη των δικών μας επιθυμιών. Υπάρχει σταθερότητα σε κάθε απόφαση και επιλογή και αυτό αντικατοπτρίζεται τόσο σε επαγγελματικές υποθέσεις όσο και στην σχέση μας.

Οι συνθήκες αλλάζουν αργά το βράδυ καθώς η σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με την Αφροδίτη στον αιγόκερω που ενισχύει την γκρίνια, την αίσθηση του ανικανοποίητου στη ζωή μας. Είναι προτιμότερο να μην προχωρήσουμε σε συζητήσεις που αφορούν την προσωπική μας ζωή καθώς η εσωτερική σύγκρουση που υπάρχει μέσα μας δεν μας βοηθά να αντιληφθούμε τα πράγματα όπως ακριβώς είναι. Ας μην ξεσπάσουμε στο ταίρι μας προκαλώντας μιζέρια και ένταση στη σχέση μας.

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα εδώ

Πηγή: myastro.gr