Τα ζώδια σήμερα 16 Οκτωβρίου

Η Σελήνη τα ξημερώματα περνάει στους Ιχθύες επηρεάζοντας ψυχολογικά τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες).

Η ανάγκη να επικεντρωθούμε σε ζητήματα που μας απασχολούν σε βαθύτερο επίπεδο έρχεται στην επιφάνεια για αυτό και είναι πιθανό να μπούμε σε μία διαδικασία έντονης εσωστρέφειας. Άλλωστε το παρελθόν, τα απωθημένα που μπορεί να έρθουν στο φως από καταστάσεις που έχουμε βιώσει θα μας απασχολήσουν έντονα και μπορεί να επηρεάσουν την ψυχολογία μας. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε στην ανάγκη για μοναχικότητα που θα μας απομακρύνει από τον κοινωνικό μας περίγυρο καθώς είναι βέβαιο ότι δεν μας επιτρέπει να ενταχθούμε με ευκολία στο σύνολο και να αποδώσουμε τα μέγιστα.

Παράλληλα είναι επιτακτική ανάγκη να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στην καθημερινότητα και ιδιαίτερα στην δουλειά αφού οι πιθανότητες λάθους είναι αυξημένες. Τα ταξίδια του μυαλού και το έλλειμμα συγκέντρωσης μπορεί να έχουν κόστος καθώς είναι εύκολο να μην κατανοήσουμε στην πραγματικότητα τον τρόπο που πρέπει να δράσουμε και αυτό θα οδηγήσει σε παραλείψεις και λάθη που θα έχουν σημαντικές επιπτώσεις.

Πριν τα μεσάνυχτα η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με την Αφροδίτη στον Τοξότη γεννώντας έντονα μία διάθεση ανικανοποίητου που μπορεί να ταλαιπωρήσει την προσωπική μας ζωή. Το έντονο συναίσθημα και ο ρομαντισμός συγκρούονται με την ανάγκη περιπέτειας και ελευθερίας κάτι που θα έχει σαν αποτέλεσμα την γκρίνια και τις αντιδικίες με το ταίρι μας. Καλό είναι λοιπόν να μην μπούμε σε μία διαδικασία διαλόγου το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα καθώς δεν έχουμε ξεκάθαρη σκέψη και η κακή μας διάθεση θα κοστίσει την προσωπική μας ζωή. Ζητήματα από το παρελθόν επανέρχονται και επηρεάζουν την επικοινωνία και την συνεννόηση με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον.

Πιθανό είναι να υπάρξουν ανασφάλειες που δεν θα μας επιτρέπουν να έχουμε ξεκάθαρη σκέψη. Είναι προτιμότερο να απολαύσουμε τις στιγμές χωρίς να μπούμε σε μία διαδικασία διαλόγου που δεν θα καταλήξει θετικά για εμάς. Ας απολαύσουμε την παρέα και ας αφήσουμε στο περιθώριο ότι μας έχει στενοχωρήσει και έχει τραυματίσει από το παρελθόν. Οφείλουμε να δείξουμε ωριμότητα ώστε να μην επηρεαστούν οι σχέσεις που είναι σημαντικές για εμάς λόγω της δυσκολίας να ισορροπήσουμε μέσα μας τις πραγματικές και ουσιαστικές μας ανάγκες.

 

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα εδώ

Πηγή: myastro.gr