Ζώδια: Σταθερότητα και αποφασιστικότητα χαρακτηρίζουν τις κινήσεις μας

Το τετράγωνο του Κρόνου από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο κάνει έντονη την επιρροή του και σήμερα, ιδιαίτερα σε ότι αφορά τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).

Σημαντικές αλλαγές και ανακατατάξεις μπορεί να υπάρξουν σε επίπεδο στόχων και φιλοδοξιών. Είναι αλλαγές που θα μας οδηγήσουν στην ωρίμανση και στην αποκοπή από προηγούμενες καταστάσεις που δεν μας ευνοούσαν. Γεγονός είναι βέβαιο ότι δεν θα είναι εύκολη η μετάβαση, όμως αργότερα θα αντιληφθούμε ότι κάναμε τις καλύτερες δυνατές επιλογές ως προς την προσωπική μας εξέλιξη.

Η σελήνη παραμένει στον λέοντα και μας βοηθά να ρίξουμε όλο μας το βάρος στην προσωπική μας ζωή καθώς μέσα από αυτή παίρνουμε χαρά και ικανοποίηση. Θέματα παιδιών μπορεί να προκύψουν που θα μας απασχολήσουν έντονα, θα πρέπει να θυμηθούμε την δική μας παιδικότητα και να δείξουμε κατανόηση σε πιθανή ένταση. Δημιουργικές δράσεις θα μας βοηθήσουν να ισορροπήσουμε και να ξεφύγουμε από νευρικότητα και πιθανές κόντρες.

Η Σελήνη το πρωί σχηματίζει εξάγωνο με τον ανάδρομο Ερμή στους Διδύμους δίνοντας μας την ευκαιρία να επικοινωνήσουμε συναισθήματα και καταστάσεις που μας απασχολούν από το παρελθόν. Η επικοινωνία ιδιαίτερα με πρόσωπα του κοντινού μας περιβάλλοντος και με το ταίρι μας θα είναι εξαιρετικοί και θα μας βοηθήσει να βγάλουμε από μέσα μας όλα αυτά που μας πιέζουν. Νέα από παλαιότερες υποθέσεις μπορεί να υπάρξουν που θα μας ικανοποιήσουν ιδιαίτερα.

Μετά το μεσημέρι ο Ήλιος από τους Διδύμους σε εξάγωνο με την Σελήνη στον Λέοντα μας δίνει την ευκαιρία να πατήσουμε γερά στα πόδια μας και να διεκδικήσουμε όλα αυτά που μας ταιριάζουν και μας ικανοποιούν. Τα κοντινά μας πρόσωπα θα παίξουν καθοριστικό ρόλο καθώς φαίνεται ότι αντιλαμβάνονται τις ανάγκες μας. Παράλληλα στην προσωπική μας ζωή η αρμονία και η κατανόηση που υπάρχει με το ταίρι μας θα μας βοηθήσει να χαλαρώσουμε και να χαρούμε τις στιγμές.

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα εδώ

Πηγή: myastro.gr