Ζώδια: Τα συναισθήματα διογκώνονται στον μέγιστο βαθμό

Η Αφροδίτη περνάει στους Ιχθύες ευνοώντας σημαντικά τα ζώδια του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες) και της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως). Είναι δεδομένο ότι συναισθηματικά γινόμαστε περισσότερο δοτικοί και εκδηλωτικοί απέναντι στα πρόσωπα που μας ενδιαφέρουν. Παράλληλα, επιδιώκουμε να απομονωθούμε με το ταίρι μας, μακριά από το ευρύτερο περιβάλλον, βιώνοντας στιγμές ρομαντισμού και τρυφερότητας.

Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε σε νέες γνωριμίες, καθώς είναι εύκολο να παρασυρθούμε συναισθηματικά και να ωραιοποιήσουμε πρόσωπα και καταστάσεις. Είναι προτιμότερο να μην προχωρήσουμε σε γρήγορες επιλογές και συμπεράσματα, καθώς οι αυταπάτες καραδοκούν. Επιστροφές προσώπων του παρελθόντος είναι πιθανό να υπάρξουν, όμως καλό είναι να πάρουμε χρόνο ώστε να αντιληφθούμε τι πραγματικά μας ικανοποιεί.

Παράλληλα, το τρίγωνο του Άρη από τον Ταύρο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενισχύει τον δυναμισμό και την αποφασιστικότητα σε οικονομικά και επαγγελματικά ζητήματα. Είναι απαραίτητο να κινηθούμε με γνώμονα την προσωπική μας εξέλιξη και την διάθεση για αναγνώριση που θα αποδώσει σημαντικούς οικονομικούς καρπούς.

Σημαντικό είναι ότι σήμερα ο Ήλιος από τους Ιχθύες σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, δημιουργώντας το ιδανικό περιβάλλον ώστε να λύσουμε υποθέσεις του παρελθόντος με πρωτότυπο και ευφάνταστο τρόπο. Συναισθηματισμός, ρεαλισμός και διορατικότητα μας βοηθούν να αντιμετωπίσουμε καταστάσεις που εκκρεμούν και μας φορτίζουν ψυχολογικά. Οικονομικά ζητήματα από το παρελθόν επανέρχονται και μπορούν να λυθούν με εξαιρετικό τρόπο.

Κάποια προσοχή χρειάζεται κατά την διάρκεια της ημέρας όσον αφορά την διαχείριση των συναισθημάτων μας, επειδή η Σελήνη στον Λέοντα σχηματίζει αντιθέσεις με τον Κρόνο, τον Ερμή και τον Δία στον Υδροχόο που μπορούν να αναστατώσουν προσωπικές και φιλικές σχέσεις. Είναι πιθανό να νιώσουμε ότι το ταίρι μας ή πιθανή νέα γνωριμία απομακρύνεται από εμάς και αυτό να μας βάλει σε μία διαδικασία αντιπαραθέσεων και διαξιφισμών. Καλό είναι να αποφύγουμε έντονες αντιδράσεις και ψυχρότητα, καθώς το απόγευμα η διάθεση βελτιώνεται. Έχουμε την ευκαιρία να αντιμετωπίσουμε ότι μας προβληματίζει με αισιοδοξία και θετική διάθεση, καθώς αυτό εισπράττουμε από τους γύρω μας.

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα εδώ

Πηγή: myastro.gr