Ζώδια: Η συναισθηματική σταθερότητα ευνοεί τις προσωπικές σχέσεις

Τα ζώδια της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) και του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) μπορούν να απολαύσουν την ημέρα καθώς το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Τοξότη με τον Κρόνο στον Υδροχόο τους ευνοεί.

Η συναισθηματική σταθερότητα που αποπνέει η συγκεκριμένη αστρολογική συνθήκη βοηθά να μην χάσουμε την αισιοδοξία μας αλλά παράλληλα να έχουμε την ωριμότητα και την σταθερότητα να οδηγήσουμε την σχέση μας στο μέλλον.

Σημαντικές εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν σε ότι αφορά οικονομικές υποθέσεις και συμφωνίες που σχετίζονται με το εξωτερικό καθώς ανοίγουν μπροστά μας νέοι δρόμοι που μας δίνουν την ευκαιρία να κατακτήσουμε σημαντικούς στόχους μας. Βέβαια η πορεία θα είναι απαιτητικοί καθώς είναι απαραίτητο να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, να εργαστούμε σκληρά και να πραγματοποιήσουμε επιλογές με απόλυτη σοβαρότητα. Σε αισθηματικό επίπεδο, είναι γεγονός ότι η σχέση μας μπορεί να βιώσει υπέροχες στιγμές λατρείας, πάθους, χαράς και αισιοδοξίας καθώς δρομολογείται η εξέλιξη της πάνω σε σταθερές βάσεις.

Η ασφάλεια είναι απαραίτητη ώστε να ευδοκιμήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και αυτό γίνεται άμεσα αντιληπτό από την μεριά μας. Νέα πρόσωπα μπορεί να προκύψουν που θα μας βοηθήσουν να ανανεωθούμε και να ανοίξουμε τους πραγματικούς μας ορίζοντες καθώς η διαφορετική κουλτούρα μέσα από την οποία εκφράζονται μας αποκαλύπτει νέες διεξόδους.

Η Σελήνη θα παραμείνει στον Αιγόκερω μέχρι αργά τα μεσάνυχτα και τα τετράγωνα που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Άρη στον Ζυγό τα ξημερώματα δεν επιτρέπουν να αρχίσουμε την ημέρα μας με ηρεμία. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε σε ότι αφορά την έκφραση συναισθημάτων και σκέψεων καθώς ο παρορμητισμός και η απερισκεψία μπορεί να οδηγήσουν σε καυγάδες με τους συνεργάτες ή το ταίρι μας.

Οι συνθήκες βελτιώνονται προς το μεσημέρι καθώς η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες που μας βοηθά να αναδείξουμε την κατανόηση, τα συναισθήματα, την φαντασία σε επαγγελματικούς στόχους και προσωπική ζωή. Προσοχή σε εξουσιαστικά παιχνίδια και χειριστικές συμπεριφορές που μπορεί να δημιουργήσουν έντονες συγκρούσεις στον εργασιακό χώρο καθώς η Σελήνη μετά το μεσημέρι σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω φέρνοντας στην επιφάνεια ανασφάλειες που μας οδηγούν σε καταπιεστικές και ακραίες κινήσεις. Πιθανό είναι να υπάρξουν επαγγελματικές προτάσεις, όμως είναι απαραίτητο να ξεφύγουμε από κατώτερα συναισθήματα και να αφεθούμε στο ένστικτο που είναι βέβαιο ότι θα μας καθοδηγήσει στην καλύτερη δυνατή επιλογή για εμάς.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο βοηθώντας μας να εκφραστούμε, να κοινωνικοποιηθούμε, να αφιερώσουμε χρόνο σε ζητήματα που αφορούν το κοινωνικό σύλλογο μέσα στο οποίο κινούμαστε. Το φιλικό περιβάλλον θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο για τις επόμενες ημέρες.

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα εδώ

Πηγή: myastro.gr