Ζώδια: Συναισθηματικότητα και ρομαντική διάθεση

Παρά τη δυσκολία προσαρμογής που έχουμε όλοι την πρώτη μέρα της εβδομάδας με τη μετάβαση από τη χαλαρότητα του Σαββατοκύριακου στη διαδεχόμενη εργασία της Δευτέρας και στις υποχρεώσεις που έχει ο καθένας μας, η μέρα ξεκινά αρμονικά. Η Σελήνη στις αρχές των Ιχθύων καθρεφτίζεται από τα συναισθήματά μας και καθώς ταξιδεύει στους κυρίως ονειροπόλους και ευαίσθητους Ιχθύς η συμπονετική ανθρώπινη φύση κάνει την εμφάνισή της. Δεν είναι παράξενο αυτή τη μέρα να νοιώθουμε και να δείχνουμε ευσυγκίνητοι. Η διάθεσή μας μεταβάλλεται διαρκώς καθώς εισπράττουμε τα συναισθήματα των γύρω μας. Νοιώθουμε τις ανάγκες και τις δυσκολίες των συνανθρώπων μας με τον ίδιο τρόπο που συμμετέχουμε ενεργά και στις χαρές τους. Από τις απογευματινές ώρες η δράση μας έχει μια πιο ενεργή έκφραση. Οι δημόσιες σχέσεις μας γίνονται πιο ουσιαστικές καθώς το τυπικό και το αναγκαστικό απουσιάζει…

1Κριός

Κάτι σίγουρα αισθάνεστε ότι πάει λάθος. Είστε σε μια φάση περισυλλογής σήμερα που μειώνει την εκρηκτική εξωτερική σας δράση. Αν νοιώθετε την ανάγκη να αποσυρθείτε για λίγο μετρώντας και τσεκάροντας ανθρώπους και συναισθήματα είστε στη σωστή θέση. Καλό θα σας έκανε ένας γενικότερος απολογισμός κυρίως στα ερωτικά σας πριν εκφράσετε τις αλήθειες σας…

2Ταύρος

Η μέρα σήμερα είναι κατάλληλη να ασχοληθείτε, με όλη σας τη διάθεση, με τους φίλους σας. Υπάρχουν φίλοι πολύ αγαπημένοι που καιρό τώρα σας αναζητούν. Η υπομονή τους ανταμείβεται γιατί οι συζητήσεις μαζί σας είναι πραγματικά ένα χέρι βοηθείας για αυτούς. Νοιώθετε όμορφα και αυτό φαίνεται. Στα ερωτικά σας μην εκπλαγείτε ευχάριστα διαπιστώνοντας τον μαγνητισμό που εκπέμπετε…

3Δίδυμος

Αν σήμερα σκέφτεστε κάποιες καινούριες ιδέες σχετικά με τη δουλειά σας και την άνοδό σας στον τομέα αυτό… δεν είναι καθόλου τυχαίο. Κατανοείτε τις αδυναμίες σας και γνωρίζετε τον τρόπο να τις υπερβείτε. Τολμήστε να τις εφαρμόσετε και τα αποτελέσματα θα σας ανταμείψουν. Στον αισθηματικό τομέα ευνοήστε ιδιαίτερα σήμερα, ειδικά αν αποφασίσετε να δώσετε… μια δεύτερη ευκαιρία.

4Καρκίνος

Τι και αν οι άνθρωποι συνηθίζουν το τελευταίο διάστημα να σας απογοητεύουν. Σήμερα θα μπορούσατε να ασχοληθείτε με αυτό το πονεμένο κομμάτι της ζωής σας και με πιο προσεχτική ματιά να καταλάβετε τα κίνητρα τους. Κάποιοι άνθρωποι δεν έρχονται για να περπατήσουν πολλά χιλιόμετρα ζωής μαζί μας… Συγχωρήστε τους και αποδεσμεύστε τους. Στην επόμενη στροφή σας περιμένουν …εκπλήξεις!

5Λέων

Τα οικονομικά διατηρούν μια ουδετερότητα σήμερα και αυτό σας βάζει σε σκέψεις. Αν είστε προς αναζήτηση λύσεων, οικονομικών επί τω πλείστον σε θέματα εργασίας που επιμένουν να σας ταλαιπωρούν, προφανώς καλά κάνετε και εξετάζετε όλα τα ενδεχόμενα. Ο χρόνος είναι σύμμαχος κυρίως τώρα που η ώρα που θα μπορείτε να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας… δεν αργεί.

 

6Παρθένος

Το ενδιαφέρον σας σήμερα εστιάζεται στις καινούριες γνωριμίες. Στον κύκλο των κοινωνικών σας σχέσεων μπαίνουν νέοι άνθρωποι που κουβαλούν έναν αέρα μυστηρίου. Η διαίσθηση της σημερινής μέρας θα μπορούσε να σας δώσει ένα στίγμα ακριβείας για το πόσο μπορούν οι νεοφερμένοι να φανούν αντάξιοι της προσοχής σας. Στα αισθηματικά ο καιρός επιμένει να είναι… ευμετάβλητος.

7Ζυγός

Τα θέματα που προκύπτουν σήμερα στον τομέα της εργασίας ή και της υγείας δεν είναι ακριβώς φανερά και αξιολογήσιμα. Μην αγχώνεστε αν από τη σημερινή μέρα λείπει η ενέργεια. Εκείνο που θα έπρεπε να προσέχετε είναι η πιθανότητα να χάσετε ή να ξεχάσετε κάτι που είναι σημαντικό και ενδεχομένως θα σας προκαλέσει αναμπουμπούλες. Στα ερωτικά το αισθάνεστε και εσείς ότι κάτι… έρχεται.

8Σκορπιός

Με τη Σελήνη σήμερα να ενδιαφέρεται κυρίως για τα ερωτικά σας έχετε τη διάθεση να δείτε τη σκιά που κρύβουν οι άνθρωποι πίσω τους και να αφουγκραστείτε τα λόγια που δεν τόλμησαν ακόμη να πουν. Όσο για αυτά που ήδη εξέφρασαν, μα ακόμη δεν τα γνωρίζετε, η στιγμή που θα τα μάθετε… δεν αργεί. Θα μπορούσατε να αλλάξετε άποψη για πολλά μα πρώτα πρέπει να είστε βέβαιοι ότι ο χρυσός δεν θα αποδειχθεί άνθρακας.. για άλλη μια φορά.

9Τοξότης

Ο Ερμής που στο εξής θα κινείται στο Σκορπιό θα σου δημιουργήσει την τάση να στραφείς προς το μέσα σου, για να ξεκαθαρίσεις τα συναισθήματα σου και να αποκαταστήσεις ή να ρίξεις τίτλους τέλους σε κάποιες σχέσεις που μπορεί να σε έχουν ταλαιπωρήσει. Ό,τι έχεις να πεις καλά θα κάνεις να το σκεφτείς δύο φορές πριν το πεις, γιατί φορτισμένος συναισθηματικά καθώς θα είσαι ενδέχεται να δραματοποιήσεις τις καταστάσεις και να ξεφύγεις από τα λογικά επιχειρήματα που μπορεί να σε δικαίωναν.

10Αιγόκερως

Επικοινωνιακά μάλλον δεν είστε και στα καλύτερά σας σήμερα. Λίγο που και εσείς, από τη φύση σας, θέλετε καθαρές κουβέντες και όχι μισόλογα, λίγο που και οι άλλοι επιμένουν να κρατούν τα λόγια τους… δύσκολα θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε. Μην πτοήστε, τουλάχιστον δεν θα εκτεθείτε σε κανέναν. Στα συναισθηματικά μην θεωρείτε τίποτα σίγουρο. Η ανατροπή βασιλεύει…

11Υδροχόος

Όσο εσείς διατυμπανίζετε πως δεν είστε δέσμιοι κανενός και η μεγαλύτερη αξία σας είναι ή ίδια η ελευθερία, τόσο τα πράγματα έρχονται να σας διαψεύσουν σήμερα στους περισσότερους τομείς. Τα ερωτικά σας μάλλον στάσιμα χαρακτηρίζονται. Είναι φορές βέβαια που ο νους σας ταξιδεύει στο παρελθόν αγνοώντας το… ζωντανό παρόν. Αν είστε ήδη σε μια σχέση καλό θα ήταν να αποφασίσετε την πορεία της πριν… εκπλαγείτε.

12Ιχθύες

Με τη Σελήνη στο δικό σας ζώδιο η σημερινή μέρα έχει πολλά στοιχεία δικά σας και αυτό σας κάνει να αισθάνεστε πολύ άνετα. Το μότο της ημέρας είναι η συγχώρεση. Είναι μια λέξη που εσείς τη γνωρίζετε πολύ καλά γιατί στο παρελθόν έχετε συγχωρήσει πολλές φορές ανθρώπους που σας διαψεύδανε. Αν είστε έτοιμοι να το επαναλάβετε και σήμερα για άλλη μια φορά σκεφτείτε μόνο πως είναι λάθος να χαρίζουμε ακριβά δώρα σε αυτούς που δεν μπορούν να τα εκτιμήσουν…

Πηγή: Astrologos.gr